Showbiz

#madalina manole #anna lesko #lili sandu #showbiz #marian ionescu #relatii vedete #povesti dragoste

Top 3 povesti de dragoste secrete din showbizul romanesc

Viata celebritatilor este mereu plina de surprize. Chiar daca sunt mereu sub lupa paparazzilor, multe dintre vedete stiu sa ascunda atent secrete la care tin cu adevarat. Iata cateva povesti de dragoste uimitoare din showbizul romanesc, care abia cum ies la iveala.

1. Lili Sandu si Calin Goia

Cantareata si actrita Lili Sandu a trait o lunga poveste de dragoste cu solistul trupei Voltaj, Calin Goia. Cei doi s-au iubit timp de trei ani, insa foarte putina lume stie despre aceasta relatie, care s-a infiripat la "Scoala vedetelor". Desi acum traiesc vieti paralele, cei doi inca mai tin legatura, iar Lili Sandu a marturisit ca isi aduce aminte cu placere de acea perioada.

"Relatia mea cu Calin nu a fost in niciun caz o aventura. A fost o relatie serioasa, eram indragostiti unul de celalalt. Ne-am cunoscut inainte ca el sa intre la "Scoala vedetelor" si am fost impreuna aproape trei ani. A fost primul barbat pe care l-am prezentat parintilor mei, iar de cate ori aveam ocazia mergeam impreuna la Cluj, la parintii lui, care sunt niste oameni extraordinari", a declarat Lili Sandu, potrivit wowbiz.ro.



2. Madalina Manole si Aurelian Temisan

Cantaretii Madalina Manole si Aurelian Temisan au trait o intensa idila secreta la sfarsitul anilor '80. Cei doi s-au indragostit in anul 1987, insa au preferat sa isi tina departe de ochii limii adevaratele sentimente.

"Madalina era foarte frumoasa si abia se lansa pe plan artistic! Intrase la Ploiesti, la Teatrul "Toma Caragiu, iar coleg de scena ii era pe atunci un adevarat Fat-Frumos al acelor vremuri, Aurelian Temisan! Ambii tineri, talentati si in lumina reflectoarelor, ei s-au apropiat la inceput timid, apoi, din ce in ce mai mult! Cei care erau in preajma lor dadeau ca sigura o relatie intre ei, mai ales ca erau peste tot impreuna, in special in serile de vara, dupa festivalurile de pe Litoral, si chiar se potriveau de minune!", se nota in presa la sfarsitul anilor '90.


 

3. Marian Ionescu si Anna Lesko

Marian Ionescu, basistul trupei Directia 5, este bine-cunoscut in showbizul romanesc pentru cuceririle sale. Acesta s-a laudat la un moment dat in cercul de prieteni ca a avut o relatie de scurta durata si cu Anna Lesko. Basarabeanca a negat insa vehement aceasta relatie. Prieteni apropiati ai celor doi au marturisit ca Anna nu a mai vrut sa stie nimic de Marian Ionescu, dupa ce acesta ar fi agresat-o in holul unui hotel.


Citeste si:

Motivul pentru care medicii au oprit procedura de trezire din coma a lui Michael Schumacher

3 artisti din Romania care s-au reprofilat: domeniile care le aduc mai multi bani decat muzica


Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare