Showbiz

#divort #tom cruise #katie holmes #Life and Style

Tom Cruise a dat in judecata o revista. Afla de ce!

Tom Cruise a dat in judecata publicatia Life and Style, dupa ce revista respectiva a scos la lumina tiparului un articol in care starul este acuzat ca si-a abandonat fiica. Actorul, care a divortat recent de Katie Holmes, solicita daune de 50 de milioane de dolari.

Life and Style a publicat un articol in editia din 30 iulie cu titlul "Suri plange, abandonata de tatal ei" si a alaturat informatiilor oferite o fotografie in care micuta Suri aparea cu ochii in lacrimi.

Tom Cruise a depus deja o plangere oficiala pentru defaimare la tribunalul din Los Angeles, in vreme ce avocatul sau apreciaza ca revista respectiva este "un comerciant ambulant sordid".

"Tom este un tata grijuliu, care o iubeste foarte mult pe Suri. Ea reprezinta o parte importanta din viata lui si asa va fi mereu. Sa spui ca si-a abandonat fiica este o minciuna infama", a declarat avocatul starului hollywoodian.

Sursa foto:imnotobsessed.com

Autor: Alina Paduraru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului