Showbiz

#stefan banica #macaulay culkin #showbiz #bogdan vladau #sosii vedete #asemanari vedete

Tendinta: vedetele se cupleaza cu sosiile fostelor iubite

In showbizul romanesc si nu numai apar tot mai des cupluri proaspete in care ochii vigilenti ai fanilor observa o tendinta comuna: vedetele se cupleaza cu sosiile fostelor. Iata patru cupluri care confirma noua "regula".

Bogdan Vladau


Sursa foto: cancan.ro

Sursa foto: valse-boston.livejournal.com

Manechinul Bogdan Vladau iubeste o tanara care seama izbitor de mult cu fosta sa logodnica, scrie cancan.ro. Jurnalistii sustin ca asemanarea este atat de mare intre Gina Chirila si fosta mare iubire, fotomodelul Olga Calpajiu, incat chiar si prietenii apropiati le-ar confunda.

CITESTE SI:

Momente cumplite pentru o indragita vedeta. Cine a murit

3 actori cunoscuti doar ca personajele pe care le-au interpretat

 

Stefan Banica


Sursa foto: puterea.ro

Sursa foto:everydayjournalism.md

Insa de departe una dintre cele mai comentate asemanari este cea dintre actuala iubita a lui Stefan Banica si fosta sotie, Andreea Marin. Toata lumea a observat faptul ca Lavinia pare leit Zana Surprizelor, iar unii au speculat chiar ca fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, proaspatul sot al Andreei, seamana foarte mult cu Stefan Banica. "Andreea vrea un Stefan mai tanar, mai atent, mai romantic, asa cum era el la inceputul relatiei lor. Iar Stefan o tot cauta pe Andreea, dar pe cea de acum 10 ani, asa cum era ea in trecut. Practic, ei au pornit intr-o cautare de ambalaje", a declarat prof. dr Florin Tudose, pentru libertatea.ro.

Andrei Zaharescu


Sursa foto: click.ro

Sursa foto: click.ro

Fostul prezentator TV Andrei Zaharescu s-a cuplat cu o tanara care seamana leil fostei sotii, Andreea Berecleanu. Cosmina Ionescu este avocat si din imaginile surprinse de paparazzii "Ciao!" are forma fetei, a ochilor si a buzelor, cat si coafura foarte asemanatoare cu cele ale Andreei. Sa fie vorba despre aceleasi gusturi la femei sau un semn ca fostul purtator de cuvant al Guvernului nu reuseste sa o uite definitiv pe cea cu care a fost casatorit vreme de 13 ani?

Macaulay Culkin


Sursa foto: rte.ie

Sursa foto: posh24.com

Insa nu doar in Romania e la moda sa te indragostesti de sosia fostei iubite. Iata ca si printre starurile americane a ajuns acest trend. Macaulay Culkin a anuntat ca se insoara. Cu cine? Chiar cu sosia fostei sale iubite, Mila Kunis! Jordan Lee Price este o actrita si cantareata in varsta de 23 de ani si formeaza un cuplu cu Macaulay de un an. Macaulay si Mila Kunis s-au despartit in 2010, dupa mai bine de noua ani de relatie.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare