Showbiz

#showbiz #vedete intern # plecare stefan banica #horia brenciu antena 1

Noi miscari spectaculoase: Stefan Banica Jr schimba televiziunea, Brenciu la "Vocea" Antenei 1

Aproape ca nu trece o zi fara sa se vorbeasca despre cate o vedeta a Pro TV care paraseste postul in favoarea altei televiziuni. De aceasta data, Stefan Banica este cel despre care se spune ca se va muta la Antena 1.

Artistul, care a prezentat vreme de 7 sezoane emisiunea "Dansez pentru tine", ar urma sa prezinte de aceasta data show-ul "Romanian Idol", versiunea romaneasca a celebrului show din Statele Unite, "American Idol". Emisiunea de divertisment va fi produsa, potrivit unor surse citate de wowbiz.ro, de Mona Segall. In perioada in care era la Pro TV, Stefan Banica era unul dintre cei mai bine platiti prezentatori de televiziune. El incasa aproximativ 120.000 de euro pe sezon.

CITESTE SI: L-ai inselat? Cum sa-l faci sa te ierte

Adevarul despre relatiile de amor ale Biancai 

Antena 1 a anuntat in urma cu o saptamana ca celebra producatoare Mona Segall a semnat un acord cu postul din Baneasca, unde urmeaza sa se mute cu tot cu echipa din toamna.

Tot la Antena 1 ramane si Horia Brenciu. Dupa doar cateva luni, acesta isi schimba insa emisiunea. Contestat de unii dintre colegii si concurentii de la “Te cunosc de undeva”, dat fiind debitul sau verbal prea mare, fostul jurat de la Vocea Romaniei a semnat, recent, contractul pentru show-ul “X Factor”, el urmand a-i lua locul, tot in calitate de jurat, lui Dan Bittman.

Foto: cotidianul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului