Showbiz

#cabral #puya #showbiz #taxa poluare #taxa prima inmatriculare #vedete intern #despagubiri vedete

Statul roman, obligat sa ii plateasca lui Puya o suma uriasa!

Cantaretul Puya si-a obtinut dreptatea in instanta, dupa mai bine de doi ani de procese. Artistul a dat statul roman in judecata pentru a-si recupera taxa de inmatriculare. Judecatorii au decis ca Administratia Finantelor Publice sa ii plateasca 25.000 de lei! Nu este singurul artist care a contestat taxa de poluare!

In urma cu trei ani, Puya si-a dorit o masina incapatoare, asa ca si-a cumparat un Mercedes Viano. Aproape 50.000 de euro a platit pe limuzina cu 7 locuri. Insa cand sa isi inmatriculeze bolidul, cantaretul s-a trezit ca mai are de plata o suma uriasa: 24.259 lei.

Enervat pana peste culme, Dragos Gardescu, cel care este cunoscut tuturor drept Puya, a actionat in instanta ANAF-ul. Dupa un an de proces, judecatorii i-au dat dreptate cantaretului si au decis sa ii fie restituita taxa, insa statul a facut recurs. A mai trecut inca un an si jumatate pana cand sa se pronunte sentita definitiva in acest caz. Administratia Finantelor Publice trebuie sa-i restituie acum banii cantaretului.

Marius Moga, in plin proces

Sursa foto: cancan.ro

In urma cu jumatate de an, un alt artist castiga o prima batalie cu statul, tot pe tema taxei de prima inmatriculare. Marius Moga a reusit sa obtina in instanta restituirea taxei de 6.520 de lei, plus cheltuieli de 539 de lei. Finantele au facut insa recurs, iar procesul nu s-a finalizat inca.

CITESTE SI: Cea mai populara mancare a romanilor este...

O romanca de 13 ani, vedeta la Cannes

 


Cabral le urmeaza exemplul

Sursa foto: vedetesublupa.blogspot.com

Procesul pe care Puya l-a castigat, iar faptul ca Moga are toate sansele sa iasa invingator ii dau mari sperante si lui Cabral Ibacka. Vedeta incearca sa isi recupereze taxa pentru inmatricularea unui BMW tot pe cale judecatoreasca.

Ionut Galani castiga procese pe banda rulanta

Sursa foto: contact-preturi-artisti.ro

Taxa de poluare l-a intrigat si pe cantaretul Ionut Galani. Trei procese a castigat artistul cu Administratia Finantelor Publice Canstanta si alte trei sunt inca pe rol. Cantaretul de muzica armaneasca spune ca nu neaparat banii sunt problema lui in acest caz. "Isi bat joc de oameni. M-am enervat ca nu sunt in stare sa dea o lege clara. Nu e vorba ca ma plang de bani, dar m-am saturat sa fiu luat de prost", a spus Ionut Galani pentru realitatea.net.

240 de milioane de euro le datoreaza statul soferilor care au platit taxa de prima inmatriculare, declarata ilegala de Curtea de Justitie a Uniunii Europene in luna februarie. Chiar si asa, pentru ca in Romania nu exista inca un cadru legal care sa inlocuiasca actuala prevedere, taxa continua sa fie incasata.

Sursa foto: contact-preturi-artisti.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului