Showbiz

#showbiz #maria marinescu #frank colin #vedete intern #avere Frank Colin #divort Maria Marinescu

Sotul Mariei Marinescu risca sa piarda toata averea din cauza geloziei!

Maria Marinescu si Frank Colin au decis sa divorteze, insa omul de afaceri, aflat acum dupa gratii in Franta pentru trafic de droguri, se pare ca s-a razgandit, dupa ce a aflat ca sotia sa si-a refacut deja viata alaturi de un politician. Asta desi divortul i-ar pune la adapost o parte din averea de trei milioane de euro.

Il deranjeaza relatia Mariei cu un deputat?

Cand s-a aflat de despartirea creatoarei de moda Maria Marinescu de omul de afaceri Frank Collin, toata lumea a crezut ca este vorba despre o decizie formala. In urma partajului, cel putin o parte din avere ar urma sa ajunga in conturile Mariei, si in felul acesta, Frank Collin, detinut pentru trafic de droguri, si-ar salva cate ceva din banii stransi in ultimii ani.

"Averea lui se afla acum sub sechestru, dar Maria va putea sa recupereze jumatate din aceasta, la partaj. Daca Frank va fi achitat, este posibil sa aveti o surpriza, iar acest divort sa nu mai aiba loc", a declarat pentru libertatea.ro un apropiat al cuplului.

Nici n-a fost eliberat Frank Colin, ca divortul se amana. De vina, spun gurile rele, ar fi relatia pe care Maria Marinescu ar avea-o cu deputatul PSD Eugen Bejinariu. Cei doi au fost fotografiati impreuna intorcandu-se din vacante petrecute peste hotare, ba chiar Maria s-ar fi afisat la bratul fostului ministru. Acest lucru l-ar fi infuriat foarte tare pe Frank Colin.

CITESTE SI:
Cum i-a cucerit Monica Gabor pe chinezi
Decizie radicala. Juratii MasterChef, dati afara de la Pro TV

Nu si-a dat acordul pentru divort

La ultimul termen in procesul de divort, Frank a refuzat sa isi dea acordul scris pentru despartirea legala. Intrucat notarul nu a primit procura, divortul s-a amanat. Si asta in conditiile in care initial Colin a afirmat ca vrea ca divortul sa se incheie rapid. "Nu conteaza ce face Maria, nu vreau sa stea sa planga, ci sa fie fericita", spunea pana nu demult Frank Colin, intr-o interventie telefonica televizata.

"Batalia" dintre cei doi a ajuns sa se dea si... virtual. In vreme ce Maria vrea sa il scoata cu totul din inima si din viata ei pe Frank si a sters toate fotografiile cu ei doi de pe contul sau de socializare, omul de afaceri trimite mesaje cu subinteles tot prin intermediul Facebook. El a postat pe contul sau imaginea unei pantere pregatite sa isi sfasie prada.

Maria Marinescu si Frank Colin s-au casatorit in urma cu cinci ani la un castel din Franta si au impreuna un copil. Anul trecut, Colin a fost arestat pentru ca ar fi coordonat un transport de cocaina in valoare de 20 de milioane de euro.

Sursa foto: fashionandbeauty.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare