Showbiz

# sot ileana ciuculete #Cornel Gales #ileana ciuculete # moarte ileana ciuculete

Sotul Ilenei Ciuculete si-ar fi refacut viata. Cine l-a dat de gol

Disparitia fulgeratoare a Ilenei Ciuculete a lasat in urma un sot indurerat. Intreaga tara a asistat la scenele emotionante, in care Cornel Gales isi plangea sotia, si l-a compatimit pe acesta. Acum insa, se pare ca barbatul incearca sa-si refaca viata alaturi de o femeie blonda. 

Suspiciunile referitoare la noua relatie a lui Cornel Gales au aparut la cateva saptamani de la disparitia artistei, insa in ciuda speculatiilor sau dovezilor, barbatul s/a tinut departe de acest scandal. Mai mult, el a declarat ca in viata lui se afla multe persoane, femei si barbati, iar despre femeia misterioasa a declarat ca ar fi o cunostinta, o prietena care il ajuta sa treaca peste pierderea suferita. El a mai spus ca in viata lui exista si un terapeut, dar mai ales ca nu se va casatori din nou. 

Totusi, deşi el a negat faptul că ar avea o altă relaţie, cei de la Wowbiz.ro spun că lucrurile nu ar sta aşa. Cornel Galeş s-a dus cu blonda Vivi la munte, iar fiica acesteia a scris un mesasj pe o reţea de socializare care i-a pus pe mulţi pe gânduri. Mă bucur enorm că eşti fericită, că iubeşti şi că eşti iubită. Mami, nu băga în seamă gura lumii..”, a scris fiica blondinei Vivi, potrivit sursei citate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare