Showbiz

# divort razvan # diana simion #razvan simion

Sotia lui Razvan SImion, schimbare fabuloasa dupa divort!

Diana Simion si sotul sau, jumatatea de la Razvan si Dani, au divortat in urma infidelitatii acestuia. Dupa izbucnirea scandalului si afisarea lui Razvan cu Lidia Buble, Diana a preferat sa isi puna viata in ordine cat mai departe de scandalul care i/a adus mai multa celebritate decat isi dorea.

Fosta soție a prezentatorului a acceptat situația cu demnitate și a fost mereu destul de discretă când a fost vorba despre acest subiect. Diana Simion s-a mutat acum la Timișoara, unde a închiriat o casă, aproape de părinții săi, scrie Avantaje.ro. După despărțire, cei doi copii, Ianca și Tudor, au rămas în grija ei. Ulterior, ea s-a angajat la o companie de publicitate.

Diana s-a schimbat mult pe toate planurile. S-a apucat serios de sport, merge la sală, iar acum arată excepțional. A slăbit și și-a tonifiat mușchii. Si se pare ca s/a indragostit de Kangoo Jumps, dupa cum o dovedeste o imagine postata de aceasta pe retelele sociale. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului