Showbiz

# copil borcea # divort borcea #valentina pelinel # alina borcea

Soacra lui Borcea, reactie la zvonul divortului Alinei

Vestie despre scandalul din triunghiul Valentina Pelinel, Alina si Cristi Borcea au ajuns inevitabil si la Timisoara, unde mama Alinei Vidican Borcea sufera alaturi de fiica sa. Aceasta a facut primele declaratii despre situatia in care se afla acum Alina si posibila separare de ginerele sau.

Mama Alinei a declarat in exclusivitate pentru emisiunea "Vorbeste lumea" de la Pro TV ca nu se poate amesteca in viata fiicei ei, dar este alaturi de aceasta, indiferent de drumul pe care il va urma. "Suntem cu sufletul alaturi de Alina, indiferent de ce decide. (...) Nu pot sa-i dau un sfat. Ea stie cel mai bine ce are de facut. Dumnezeu este sus si o sa treaca si de asta", a declarat aceasta. 

De asemenea, mama Alinei este convinsa ca aceasta va lupta pentru casnicia ei. "Eu o stiu pe Alina luptatoare. O simtit ea nevoia sa lamureasca lucrurile, a simtit ca i s-a facut o nedreptate si acum daca a intrat in lupta va merge pana in panzele albe. Il iubeste enorm pe Cristi. Si Cristi o iubeste pe ea", a mai spus aceasta.

Foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare