Showbiz

#nicoleta luciu #showbiz #oana zavoranu #bianca dragusanu #adelina pestritu #minciuni vedete

Si vedetele mint cateodata! De ce au fost prinse cu mata-n sac

Daca va imaginati ca vedetele noastre spun numai si numai adevarul, va inselati!

De departe, cea mai des intalnita minciuna cu care au fost prinse celebritatile de la noi este cea legata de aparitia... unei sarcini. Oana Zavoranu, Bianca Dragusanu sau Ana Maria Prodan sunt doar cateva dintre vedetele care au anuntat cu surle si trambite ca sunt insarcinate, insa totul s-a dovedit a fi doar o mare minciuna. Motivul: o noua metoda de promovare rapida. Alte vedete, in schimb, spun ca mai scapa cate o minciunica doar ca sa iasa din situatii stanjenitoare. Iata cateva vedete care au fost prinse cu minciuna.


1. Bianca Dragusanu

In luna septembrie, imediat dupa ce s-a casatorit cu Victor Slav, Bianca Dragusanu a facut un avort, desi inainte de a pasi spre altar spunea ca isi doreste cu ardoare un copil, potrivit cancan.ro. Gestul de a renunta la sarcina a uimit pe toata lumea, mai ales ca deja era casatorita. Mai mult, surse apropiate vedetei au dezvaluit ca toata aceasta poveste cu sarcina a fost doar o inventie a roscatei pentru a atrage atentia publicului.


CITESTE SI:

Cat costa educatia de vedeta? Iata sumele fabuloase cheltuite!

Doi actori pe care ii iubesti vor deveni parinti


2. Oana Zavoranu

Excentrica bruneta a marturisit ca a pierdut o sarcina chiar in timp ce se afla in divort cu Pepe. Declaratia vedetei a fost una surprinzatoare, tinand cont ca fostul sau sot a marturisit ca unul dintre motivele care au dus la despartire a fost chiar faptul ca Oana nu isi dorea sa devina mama.

"Querida", asa cum este alintata bruneta de catre prieteni, a incercat, prin aceste dezvaluiri, sa se plaseze in pozitia de victima, in conditiile in care Pepe facea din ce in ce mai multe marturisiri compromitatoare pentru vedeta. Astfel ca prieteni din cercul vedetei au dat-o de gol pe Oana ca nu a fost vreodata insarcinata, iar avortul spontan a fost un simplu truc pentru a musamaliza relatia ei extraconjugala cu deja celebrul Tudy si de scapa de imaginea pe care i-o creiona fostul sau sot.

CITESTE SI: Vrei sa slabesti? Iata la ce ora trebuie sa mananci! 

3. Adelina Pestritu

Frumoasa bruneta mai scapa minciunele atunci cand vine vorba despre admiratori. "Atunci cand un barbat imi face avansuri si eu nu vreau sa ies trebuie sa-l mint, nu? Spun ca am treaba, ca am filmari, ca ma duc la bunica sau pana la coafor", a marturisit prezentatoarea TV.



4. Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a recunoscut ca isi minte deseori sotul. Cantareata a marturisit ca nu recurge la minciuna decat daca este intr-o situatie dificila, care l-ar putea ingrijora pe sotul sau.




Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare