Showbiz

#showbiz #elena baguci #fotomodele #Corina Negut #Diana Moldovan #romance sexy

Sexy-romancele care i-au cucerit pe straini. Romanii abia daca le cunosc!

Nu mai este un secret ca romancele sunt frumoase. Iar cand farmecul natural este sporit si de niste forme apetisante, succesul lor este garantat. Mai ales peste hotare, unde multe dintre frumusetile patriei s-au remarcat mult mai bine decat in tara natala.

 

Diana Moldovan

Are doar 27 de ani, dar pana acum a rusit sa urce pe cele mai renumite podiumuri de prezentare de moda starnind adevarate furori printre pasionatii de fashion. Fotomodelul Diana Moldovan a defilat in haine create de cei mai mari designeri din lume, iar revistele de profil de pe tot mapamondul se inghesuie sa ii includa pictorialele in paginile lor.

Diana locuieste in prezent la New York si este foarte buna prietena cu Andreea Diaconu, supermodelul anului. Cele doua au decis sa investeasca o parte din banii castigati intr-un restaurant pe care urmeaza sa il deschida in Bucuresti.

Citeste si:

Cine sunt penibilii din showbiz. Verdictul psihiatrului e crunt!

Dependenda sau doar adrenalina? 5 vedete impatimite dupa jocurile de noroc

Noua Angelina Jolie este o romanca! Asemanare incredibila

Corina Negut

Corina Negut are 24 de ani si Italia la picioare. Formele sale apetisante nu i-au lasat deloc indiferenti pe barbatii din Peninsula, iar frumoasa romanca a inceput sa fie din ce in ce mai cautata de tot mai multi fotografi pentru pictoriale.

Fotografiile ei i-au captivat pe sefii unor companii de renume, care au incheiat cu ea contracte de imagine. Tanara a debutat anul trecut si in cinematografie, ea jucand in pelicula "Sole a catinelle", in care partener i-a fost Checco Zalone, unul dintre cei mai indragiti comici ai Italiei. Iar daca cineva si-ar fi imaginat ca frumusetea nu este compatibila si cu inteligenta, Corina tine sa demoleze acest mit. "Ador sa scriu. Cand eram mica, scriam poezii si cantece in engleza si spaniola, dupa aceea m-am axat mai mult pe povestiri si texte filosofice. Ba, chiar am scris si un roman, desi inca nu l-am publicat", a dezvaluit bruneta, care are in sertar inclusiv scenariul unui film.

Elena Baguci

Elena Baguci este si ea una dintre cele mai dorite modele de origine romana pe podiumurile internationale din intreaga lume. Elena Baguci face ravagii la prezentarile de moda ale celebrilor designeri. Si, la fel ca si pe compatrioatele ei, este tinta pictorialelor in revistele de fashion.

Tanara in varsta de 33 de ani traieste acum la New York si este unul dintre cele mai bine platite top modele de peste Ocean. Spre deosebire de Diana Moldovan si Corina Negut, Elena a devenit mai cunoscuta in Romania, dupa ce a avut o relatie cu fostul fotbalist Cristi Chivu.

Surse foto: facebook.com,

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare