Showbiz

#serban huidu #dosar penal # accident serban huidu # ucidere din culpa

Serban Huidu are dosar penal pentru ucidere din culpa

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au dispus inceperea urmaririi penale fata de Serban Huidu , sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa .

Carcotasul va fi nevoit sa raspuna in fata legii pentru accidentul pe care l-a produs pe DN1 si care s-a soldat cu moartea a trei persoane.

Serban Huidu risca pana la opt ani de inchisoare pentru ucidere din culpa , dar ancheta este abia la inceput, astfel ca nu se pot trage concluzii pripite.

Cele doua masini implicate in accident urmeaza a fi expertizate pentru a fi stabilita viteza pe care o avea SUV-ul lui Huidu la momentul impactului, dar si cu cat rula autoturismul Logan din sens opus.

Serban Huidu i-a exprimat regretul fata de nenorocirea pe care a produs-o. El le-a spus anchetatorilor ca nu-si aminteste cum a ajuns pe contrasens, ci doar ca s-a 'trezit' in fata cu un Logan rosu pe care nu l-a putut evita.
 

Sursa foto: mujer.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului