Showbiz

#showbiz #vedete intern #vedete extern #rivalitate vedete #frati rivali #Fratii Dolanescu #William/Harry

Scandaluri in familie! Iata 5 frati celebri care nu se suporta

Implicarea presei mondene in certurile din familie poate crea adevarate scandaluri media, care ii determina pe fratii sau surorile din showbiz sa nu isi mai vorbeasca. Iata 5 cazuri celebre.

Ionut si Dragos Dolanescu

Dupa moartea regretatului artist de muzica populara Ion Dolanescu, impartirea averii sale a devenit subiect de scandal intre cei doi fii ai sai. Ionut Dolanescu a deschis chiar un proces impotriva fratelui sau, deoarece nu au reusit sa se inteleaga in privinta averii. Scandalul dintre cei doi frati a tinut prima pagina a ziarelor o lunga perioada, iar acum se pare ca revine in prim-plan dupa ce Ionut a deschis un nou proces, pentru a reevalua impartirea bunurilor lasate de tatal lor.

CITESTE SI:

Trasaturile fetei care te fac sa pari de incredere. Tu le ai?
Decalogul zilelor toride. Invata cum sa combati disconfortul termic
5 diete pe care nu ai voie sa le incerci!

Mihai si Vasile Traistariu

Sursa foto: evzmonden.ro

Vasile Traistariu era un pictor anonim inainte sa declanseze un scandal intre el si fratele lui, cantaretul Mihai Traistariu. Desi mai are trei frati, Vasile a fost ajutat doar de catre Mihai atunci cand a avut probleme financiare. Satul sa il mai sustina din propriul buzunar, cantaretul a declarat ca nu mai vrea sa il ajute pe fratele sau, mai ales dupa ce acesta a inceput sa faca bani frumosi din vanzarea picturilor. Dupa ce a auzit declaratiile fratelui sau, Vasile a decis sa rupa legatura cu Mihai Traistariu si a anuntat ca nu mai vrea sa auda de el.

Fratii Jonas

Sursa foto: mashable.com

Nick, Kevin si Joe Jonas au format o trupa cu care au facut furori printre fetele din Statele Unite si nu numai. In octombrie anul trecut, insa, fanii celor trei au primit o veste trista: trupa si-a anulat turneul de promovare al ultimului album, din cauza unor probleme intre celebrii frati. Se pare ca Nick, Joe si Kevin nu se mai inteleg si au decis sa se lanseze in cariere solo.

Printul William si printul Harry

Sursa foto: mirror.co.uk

Rivalitatea din familiile regale este normala, avand in vedere cursa dintre frati pentru tron. In cazul printilor de la casa regala britanica, situatia este diferita. Printul Harry este constient ca fratele lui va deveni rege, astfel ca s-a hotarat sa isi traiasca viata asa cum doreste. Excentricul Harry este tot timpul in competitie cu William, insa rivalitatea dintre ei se limiteaza la tachinari prietenoase intre frati.

Venus si Serena Williams

Sursa foto: eurweb.com

Competitia dintre surorile Williams este una de natura sportiva, de cele mai multe ori. Atunci cand trebuie sa joace una impotriva celeilalte, meciurile de tenis sunt foarte intense. Chiar si asa, cele doua au recunoscut ca nu le place sa fie rivale, pentru ca nu se pot bucura atunci cand castiga, iar daca pierd, evident, se intristeaza. Rivalitatea de pe teren nu s-a extins, insa, niciodata in viata reala, mai mult de anumite tachinari intre cele doua surori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare