Showbiz

# lot gimnastica # sinucidere dragoste #sinucidere vedete #mariana bitang #octavian belu

Scandal. Belu, tentativa de sinucidere din dragoste pentru Mariana Bitang

Relatia dintre cei mai cunoscuti antrenori ai lotului roman de gimnastica, Octavian Belu si Mariana Bitang, a fost mereu una de interes atat din punct de vedere profesional, cat si personal. Multa vreme cei doi au spus ca formeaza un cuplu doar pe podiumul olimpic, insa dezvaluiri publicate de presa sportiva arata cu totul altceva.

Ziarul Adevarul citeaza un material amplu publicat de ProSport in urma cu 11 ani in care surse din anturajul celor doi antrenori declara ca iubirea dintre ei era deja una veche, care data de la venirea Marianei Bitang la lotul national de gimnastica, la sfarsitul anilor '90. Si nu a fost o simpla idila, ci o poveste de dragoste cu suisuri si coborasuri, iar pe alocuri condimentata cu adevarate drame. Iata ce scria ProSport, potrivit adevarul.ro:

"In 1997, Octavian Belu, antrenorul coordonator, ar fi fost eroul unei intimplari bizare consumate in Elvetia, cu ocazia Campionatelor Mondiale de la Lausanne. Atunci, orbit de dragoste pentru Mariana Bitang, Belu ar fi decis sa-si puna capat vietii". Se pare ca Bitang era suspectata ca ar fi avut o idila cu un medic, insa acest  lucru nu a fost confirmat. Mai mult, chiar  antrenoarea ar fi cerut ajutor cand Belu nu mai iesea din camera lui, spunand ca acesta intentiona sa se sinucida. 

Indiferent de adevar, cert este ca Bitang-Belu formeaza unul dintre cele mai longevive si titrate cupluri din sportul romanesc. Atat pe podiumul olimpic, cat si in viata personala, unde cei doi se inteleg perfect. Cu toate acestea, Bitang a declarat la acea vreme pentru ProSport: “Va spun sincer, ma numesc Mariana Bitang si, in ciuda a ceea ce ar vrea sa auda unii, n-o sa fiu niciodata doamna Belu!”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului