Showbiz

#showbiz #vedete intern #mihaela tatu #micsorare sani vedete #sani vedete

Sanii mari nu mai sunt la moda? Iata de ce renunta divele la nurii generosi

Un numar, doua sau chiar trei in plus la sutien! Asa s-au laudat divele de fiecare data cand si-au marit sanii pentru a fi cat mai senzuale. Acum, insa, podoaba devine tot mai greu de suportat, asa ca vedetele ajung iar la bisturiu, de data aceasta pentru a reveni la forme mai modeste.

Mihaela Tatu

Sursa foto: gazetamondena.ro

Bustul generos nu o mai incanta pe Mihaela Tatu, care de un an tot incearca sa isi faca curaj sa apeleze la un chirurg estetician care sa ii micsoreze sanii. Fosta realizatoare TV spune ca toata viata ei a suferit din cauza decolteului mult prea mare si ca vrea ca, macar acum, sa ii reduca dimensiunile. Se teme insa de ceva: "Toata viata mi i-am dorit mici. Dar cand medicul mi-a spus ca vor ramane cicatrici mari si urate, m-am speriat teribil!".

CITESTE SI:

Catalin Crisan, declaratii socante: Am terminat pe viata!
Divertismentul se joaca in instanta. 3 vedete, in razboi cu televiziunile
Se impaca? Monica Gabor va dormi in hotel cu Irinel Columbeanu

Carmen Serban

Sursa foto: libertatea.ro

Naturala suta la suta este si Carmen Serban, insa cantareata crede ca a venit timpul sa isi remodeleze nurii. Chiar daca nu a apelat niciodata la ajustari, artista a decis ca a sosit vremea pentru o operatie estetica, intrucat bustul a ajuns sa o incomodeze. "Nu am avut pana acum nicio problema cu corpul meu. Bine, nici acum nu am, insa m-am gandit la micsorarea sanilor ca fiind o necesitate. E greu sa ai bustul atat de mare. Pot aparea dureri la spate, poate fi incomod in anumite pozitii. Eu, de exemplu, dorm mai mult pe burta si, in cazul asta, mi-e destul de greu", a declarat Carmen pentru spynews.ro.

Ana Maria Prodan

Sursa foto: meme.ro

Prea mare si prea incomod i s-a parut si Ana Mariei Prodan bustul cu care pana mai ieri facea furori in pictoriale sexy. Asa ca impresara a apelat la indemanarea unui chirurg plastician care i-a "sculptat" sanii. "I-am micsorat pentru ca vreau sa fiu decenta. E o chestie de bun simt. Ma durea spatele si era normal sa fac asta", a declarat Ana Maria pentru Kanal D. 4.000 de euro a costat-o interventia, mai ales ca nu a facut-o in tara, ci in Germania. Insa sexy-impresara nu a fost la prima isprava de acest gen. In 2008, ea si-a mai miscorat o data sanii, la o clinica din Timisoara.

Daniela Gyorfi

Sursa foto: click.ro

Si Daniela Gyorfi s-a lasat pe mana unui chirurg plastician care nu i-a marit sanii, asa cum ne-am fi asteptat, ci i-a micsorat. Vechile implanturi de silicon i se cam lasasera in urma sarcinii, asa ca vedeta si le-a schimbat. Era cea de-a patra interventie chirurgicala, primele trei fiind de augmentare a bustului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare