Showbiz

#showbiz #silueta vedete dupa nastere #nicoleta luciu #cristina rus #alina sorescu

S-au intors pe scena imediat dupa ce au nascut. Iata secretul lor!

Au fost insarcinate, au nascut si la scurt timp s-au intors pe scena intr-o forma de invidiat. Iata cat de bine arata vedetele la scurt timp dupa nastere.

Anna Lesko


Pentru ca nu poate sta prea mult timp departe de scena si de fani, Anna Lesko promite un concert incendiar la exact o luna dupa ce a nascut, adica pe 30 aprilie. Proaspata mamica a fost fotografiata de paparazzii, iar imaginile sunt surprinzatoare. La zece zile dupa ce a dat nastere unui baietel, artista arata foarte bine. Totusi, pentru a ascunde urmele sarcinii, Anna poarta deocamdata tinute mai lejere. Cu toate acestea, este clar ca nu mai e mult pana cand va reveni la formele senzuale care au consacrat-o.

CITESTE SI:

Cum arata in viata reala actorii din "Game of Thrones"

Top 5 vedete narcisiste. Iata ce poze isi publica pe Facebook


Alina Sorescu


Nici n-ai fi zis ca Alina Sorescu este proaspata mamica atunci cand, la doar doua luni dupa ce a adus pe lume o fetita, cantareata a urcat pe scena unde a prezentat evenimentul de lansare a unei colectii de haine a sotului sau, Alexandru Ciucu. Alina a afisat o silueta la care multe femei viseaza dupa cele noua luni de sarcina. "Cred ca alaptatul este o modalitate prin care proaspetele mamici pot slabi armonios. N-am facut ceva in mod special, doar ca nu stau locului toata ziua", a dezvaluit vedeta din secretele revenirii sale spectaculoase.

Cristina Rus




Cristina Rus are doi copii, iar cele doua sarcini de pana acum nu si-au lasat amprenta asupra siluetei sale. La o luna dupa ce a adus pe lume o fetita, vedeta avea prima aparitie televizata. In emisiunea "La Maruta", artista a afisat un trup tras prin inel. "Recunosc ca nu am mancat foarte mult in perioada sarcinii", a marturisit Cristina.

Nicoleta Luciu




40 de kilograme a luat Nicoleta Luciu in timpul ultimei sarcini. La nici doua luni, vedeta a realizat un pictorial sexy pentru o revista de fashion in care a afisat o forma de zile mari. Rochiile mulate pe care le-a prezentat nu te-ar fi facut sa crezi ca a nascut tripleti. Secretul, spune Nicoleta, este dieta echilibrata, combinata cu foarte multa miscare.

Beyonce



Beyonce a urcat pe scena la trei luni dupa ce a devenit mama si parea ca sarcina nu i-a afectat deloc silueta. In spectacolul pe care l-a oferit, artista si-a aratat cu ostentatie formele inconfundabile. "Am slabit 27 de kilograme. Am alergat pe banda, am mancat salata verde!", a spus cantareata despre eforturile pe care le-a facut pentru a fi din nou in forma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare