Showbiz

#andreea balan #divort #infidelitate

Reactia Andreei Balan, dupa ce George Burcea a acuzat-o de infidelitate: "Mi se pare foarte urat"

Andreea Balan asteapta inceperea procesului de divort. Si nu va fi unul usor, pentru ca fostul sot, actorul George Burcea, i-ar fi adus acuzatii incredibile artistei in depozitia pe care a depus-o la tribunal.

Acesta a insinuat ca artista nu i-a fost fidela in timpul casniciei, care a durat doar sase luni.

Insa, Andreea Balan a negat vehement acuzatia, mentionand ca fostul sot incearca sa o discrediteze si sa-i strice imaginea.

"Eu in toate relatiile mele am fost fidela. Si in aceasta relatie cu tatal copiilor mei, eu am fost fidela. Mi se pare foarte urat ca vrea sa imi discrediteze imaginea insinuand ca as fi fost infidela. Noi suntem despartiti de 8 luni de zile si fiecare este liber sa faca ce vrea. E foarte urat ce face. Eu absolut in toate relatiile mele am fost fidela. Niciodata nu s-a pus problema de asa ceva," a declarat Andreea Balan pentru spynews.ro.

Andreea Balan: "Eu am fost o doamna si nu am declarat mai nimic despre despartirea noastra"

Andreea Balan a mai precizat ca a pastrat tacerea si a spus foarte putine lucruri despre despartirea de George Burcea, pentru a-si proteja fetitele si pentru a nu scoate la iveala toate lucrurile urate din mariajul lor.

"Eu am fost o doamna si nu am declarat mai nimic despre despartirea noastra, tocmai ca sa protejez fetele si sa nu afle ele toate dedesubturile dintre noi. Dar nu imi place sa se insinueze ceva ce nu este adevărat, deci, evident, ies si spun care este adevarul," a mai spus artista pentru sursa citata.

La inceputul lunii iulie, Andreea Balan a fost surprinsa pe litoral in ipostaze tandre cu noul sau iubit, Tiberiu Argint.

Andreea Balan si George Burcea si-au anuntat separarea in luna martie a acestui an. Problemele lor incepusera inca de anul trecut. Cei doi s-au casatorit in septembrie 2019.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului