Showbiz

#andreea balan #pepe #showbiz #vedete intern #vedete extern #vedete inselate #razbunare vedete

Razbunare de vedeta. Ce fac celebritatile atunci cand sunt inselate

Tradarea este greu de suportat, iar cand vine vorba despre persoane publice, atunci revansa este instrumentul cu care se indreapta imaginea serios sifonata. Iata la ce metode au apelat vedetele pentru a se razbuna pe fostii iubiti.

Andreea Balan vs Keo


Sursa foto: radardemedia.ro

Oricat a incercat Andreea Balan sa se tina tare si a afirmat incontinuu ca nici nu mai vrea sa auda de Keo, cel cu care a impartit ultimii opt ani de viata, se pare ca amintirile o chinuiesc. Prezenta pe scena festivalului "Flori de mai", cantareata i-a facut o surpriza fostului iubit, care se afla in juriul concursului. Dupa ce a interpretat piesa "Decor", Andreea a tinut sa adreseze cateva cuvinte publicului. "Aceasta este o piesa inspirata din viata mea personala. Va multumesc ca sunteti alaturi de mine in aceasta perioada grea din viata mea!", a spus Andreea Balan, facand, evident, referire la recenta despartire de Keo.

Sursa foto: cancan.ro

Artistul se pare insa ca duce o munca grea de recucerire a fostei iubite. Potrivit cancan.ro, Keo ii aduce zilnic flori Andreei Balan, pe care i le lipeste pe usa.

CITESTE SI: Club 27, cel mai macabru club din istoria showbizului

Bartos, in strampi! Imagini de colectie cu cel mai simpatic prezentator

Pepe vs Oana Zavoranu

Sursa foto: sergheiniculescumizil.blogspot.com

Dar Andreea nu este singura vedeta care pare sa fi cautat razbunarea facandu-si publica suferinta. Dupa ce a aflat ca sotia sa, Oana Zavoranu, l-a inselat, Pepe nu s-a multumit doar sa divorteze. A facut public un filmulet erotic menit sa ii compromita atat imaginea lui Tudy, iubitul Oanei, cat si pe cea a fostei sotii.

Delia vs Florin Moldoveanu

Sursa foto: spynews.ro

Delia a avut o relatie cu omul de afaceri Florin Moldoveanu. Cand acesta a aflat ca artista l-a inselat, a trimis doi bodyguarzi care i-au luat cantaretei din parcare masina care o primise cadou de la el.

Rihanna vs Chris Brown

Sursa foto: cartasparapi.com.br

Celebra Rihanna s-a despartit de Chris Brown dupa ce acesta a batut-o atat de rau incat cantareata a avut nevoie de spitalizare. Insa mulatra a pus la cale o razbunare inteligenta. Toate hiturile ei de dupa scandal au fost despre bataile lui Chris. Artistul a fost condamnat la sase luni de munca in folosul comunitatii, moment din care si-a pierdut si majoritatea fanilor.

Katy Perry vs iubitul din liceu

Sursa foto: huffingtonpost.com

Katy Perry a cantat in 2010 la o reuniune a liceului ei. Atunci cand l-a vazut printre fostii colegi pe cel de care a fost indragostita in liceu, Katy a strigat la microfon: "Erai cel mai popular din clasa mea! Dar nu voiai niciodata sa iesi cu mine, era mereu doar Amanda Wayne. O, da, ai ales bine, scumpule! Cum merge treaba? Cum merg lucrurile acum, cuceritorule?" Dupa asta, Katy i-a dedicat melodia "Ur So Gay".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare