Showbiz

#showbiz #salarii vedete #salariu Stefan Banica Jr #salariu Horia Brenciu

Razboiul cifrelor intre greii televiziunilor! Ce salarii fabuloase incaseaza Stefan Banica Jr sau Horia Brenciu

Intre marile televiziuni din Romania a pornit o adevarata competitie. Dupa plecarea lui Adrian Sarbu de la Pro TV, imperiul Pro pare sa prabuseasca, iar cel bine cotate vedete de la postul de televiziune din Pache Protopopescu au inceput sa fie curtate de posturile TV rivale. Competitia nu s-a limitat doar la acest nivel, ci au inceput razboaiele si intre vedete. Lupta pentru salarii si audienta este din ce in ce mai acerba, mai ales intre trei dintre greii din televiziune. Iata salariile fabuloase pentru care se lupta artistii renumiti.

1. Stefan Banica Jr

Unul dintre cel mai bine platiti artisti este cantaretul Stefan Banica Jr. Acum insa, viitorul artistului este unul incert, deoarece sefii de la Pro TV sunt hotarati sa faca reduceri drastice de buget si intentioneaza chiar sa renunte la cele mai urmarite show-uri, printre care si "Dansez pentru tine", moderat de Stefan Banica Jr.

Surse din cadrul Pro TV au marturisit, pentru wowbiz.ro, ca Stefan Banica Jr vrea sa renunte chiar el la emisiune in cazul in care sefii de la Pro TV ii vor taia chiar si un leu din fabulosul salariu, care ar ajunge undeva la 120.000 de euro pe sezon.


"Initial, s-a spus ca nu se va mai filma Dansez pentru tine, intrucat costurile la o asemenea productie sunt uriase si chiar daca audientele au fost pana acum bune, atunci cand se trage linie, nu iese profit, dimpotriva, pierderile sunt mari de tot! In plus, Banica Jr, pilonul principal al formatului, castiga 120.000 de euro pe sezon si un asemenea onorariu, in acest moment, este imposibil de platit! Televiziunea are datorii la stat si a inceput sa taie de peste tot! Pe de alta parte, nici prezentatorul show-ului nu ar vrea sa lase de la el si sa accepte o suma mai mica! El a anuntat deja prin intermediari ca nu va renunta la niciun cent din salariul sau pentru ca nu i se pare corect! In aceeasi situatie sunt si juratii de la Vocea Romaniei, care nu vor nici ei sa li se taie din intelegerile financiare! Asa ca o eventuala despartire de toti, inclusiv de Banica Jr, un veteran al divertismentului la PRO TV, este din ce in ce mai posibila", au dezvaluit surse din Pro TV.

Citeste si:

Andreea Esca, subiectul unei emisiuni  realizate de televiziunea France 2

Invata de la vedete sa te imbraci in culorile primaverii! Iata cateva tinute uimitoare

2. Horia Brenciu

In competitie directa cu Stefan Banica Jr la capitolul venituri este cantaretul Horia Brenciu, care, de curand, a renuntat la postul de jurat din cadrul emisiunii "Vocea Romaniei", pentru un alt show de la Antena 1, produs chiar de iubita ta sa, Alice Dumitrescu, potrivit "Click".

Tinand cont de faptul ca Horia Brenciu ceruse in 2008 de la TVR un salariu lunar de 30.000 de euro, suma pe care o va incasa de la Antena1 este una destul de mare.

 De asemenea, acum Horia Brenciu are si o televiziune, precum Stefan Banica Jr, care sa il sustina mediatic in ceea ce priveste concertele sale anuale, ce au loc in fiecarea primavara.

Astfel, daca pana acum Stefan Banica Jr  incaseaza la un show intre 7.000 si 9.000 de euro, Horia Brenciu l-a depasit deja, deoarece cere intre 9.000 si 12.000 de euro pentru fiecare show.

Desi in urma cu 10 ani, Horia Brenciu  a parasit Antena 1 deoarece ajunse sa aiba un salariu extrem de mic, artistul ajungand sa spuna ca era chiar falit, acum el este tratat ca un adevarat rege in trustul Intact, cu oameni care roiesc in jurul sau pentru a-i face pe plac. Artistul are o persoana care ii cara chiar si bagajele de la masina pana la garderoba.






3. Dan Bittman 

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, incasa si el, pana de curand, nu mai putin de 55.000 de euro pe sezon la emisiunea "X Factor". Sefii de la Antena 1 au hotarat insa sa renunte la serviciile sale, mai ales ca echipa se plangea tot mai des ca artistul are unele probleme de atitudine.

"Bittman este un profesionist adevarat in fata camerei si a telespectatorilor! Are puterea de a capta publicul si de a-l tine in fata micului ecran, este un bun orator si un om de muzica! Pe de alta parte insa, este foarte greu de lucrat cu el dincolo de inregistrari! In general, protagonistii unui format trebuie sa ajute la promovarea lui prin disponibilitate si comunicare, dar in cazul lui Bittman lucrurile nu au stat deloc asa! Dan raspundea greu la telefon, nu vroia sa participe la emisiunile postului pentru a ridica audienta show-ului X Factor, astfel ca, incet, incet,  s-a creat o stare de nervozitate care nu a ajutat pe nimeni, mai ales pe el! In atari conditii, la finele show-ului de anul trecut, nu i s-a mai prelungit contractul pentru un nou sezon", a povestit, pentru
wowbiz.ro o sursa din cadrul Intact.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului