Showbiz

#inselat #relatie #ramona gabor #gabi badalau

Ramona Gabor l-a inselat pe Badalau

Gabi Badalau , iubitul Ramonei Gabor a aflat cu stupoare de la o jurnalista ca iubita sa l-a inselat. Badalau a fost informat de jurnalista ca Ramona Gabor si-a facut de cap cu un miliardar din Bulgaria.

Se pare ca Ramona Gabor s-a distrat alaturi de Chavdar Alexandrov, un om de afaceri din Bulgaria, in timp ce se afla pe un yacht de lux la Cannes. La intoarcerea in Romania, Ramona a fost asteptata de iubitul sau Gabi Badalau la aeroport, insa nu i-a suflat o vorba acestuia despre aventura de la Cannes. Pus in fata faptului implinit, Badalau a declarat ca nu se astepta la asa ceva din partea ei si nici nu crede ca va putea sa treaca peste.

"Ar fi trebuit ca ea sa imi zica asta. Imi este greu. Nu ma asteptam, nu stiu ce sa zic! Sunt pus intr-o situatie dificila. Atunci eu am asteptat-o la aeroport cand s-a intors. Este foarte urat", a declarat Badalau in emisiunea " Un Show Pacatos " de la Antena 1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare