Showbiz

#andreea esca #ioana moldovan #showbiz #vedete intern #declin Pro TV #concedieri Pro TV

Pro TV, in pana de vedete. Ce se intampla cu disponibilizatii

Saptamana trecuta s-a incheiat cum nu se poate mai prost pentru angajatii unuia dintre cele mai indragite posturi TV. Cateva zeci de salariati ai Pro TV au fost dati afara si odata cu ei si cateva vedete importante de la Acasa TV.

"PoveStiri adevarate", scoasa din grila

Dan Cruceru si Ioana Moldovan au ramas fara loc de munca, dupa ce emisiunea pe care o prezentau a fost desfiintata. Odata cu ei, alti 30 de oameni care se ocupau de realizarea acestei emisiuni si a "Povestirilor de Noapte" au fost pusi pe liber.

Una dintre vedetele concediate a declarat, sub protectia anonimatului, pentru ziarulring.ro, ca nimeni nu stie inca ce sa faca, mai ales ca prin trust se zvoneste ca cei concediati vor semna un al contract, pe alta firma.

"In contractul pe care l-am semnat exista clauza conform careia trebuia sa avem preaviz, iar noi n-am primit nimic. Ne vom consulta cu avocatii si vom vedea daca vom actiona in instanta. Nu stim daca suntem sau am fost angajati, inca nu e nimic oficial. Saptamana aceasta vom primi, probabil, o hartie semnata. Am auzit ca unii - nu toti - vor fi angajati pe alta firma si, normal, fiecare spera sa primeasca un telefon si sa fie invitat sa semneze un nou contract. Chiar daca nu vor mai avea ce sa lucreze, cei mai multi vor continua sa vina la serviciu pana vor primi decizia oficiala", a declarat una dintre vedetele al carei post a fost restructurat.

CITESTE SI:

Castigatoarea Eurovision 2014: un barbat ratat, o femeie de succes!

10 vedete cu povesti de dragoste uimitoare


Andreea Esca, primele declaratii

Sursa foto: eva.ro

Dupa ce s-a zvonit ca pana si Andreea Esca ar fi fost luata in vizor de disponibilizari, barfe alimentate si de absenta ei de cateva zile de la pupitrul principalului jurnal al Pro TV, stirista a pus capat speculatiilor spunand ca este doar intr-o scurta vacanta. Andreea s-a eschivat in a face declaratii cu privire la masurile drastice luate in Pro. "Sunt in concendiu. Nu stiu si nu vreau sa va spun informatii neadevarate", a spus prezentatoarea, conform libertatea.ro.

"Vocea Romaniei" continua

Sursa foto: monden.tv

In plin scandal, insa, Pro TV a anuntat inceperea inscrierilor pentru cel de-al patrulea sezon al show-ului "Vocea Romaniei". Cu toate acestea, reprezentantii postului nu au oferit detalii despre noua componenta a juriului din care a iesit Horia Brenciu, care s-a mutat la postul concurent, Antena 1. In plus, s-a zvonit ca si Loredana si Smiley ar fi pe picior de plecare de la postul din Pache Protopopescu.

Potrivit paginademedia.ro, "Vocea Romaniei" a fost urmarita, la fiecare editie, de peste doua milioane de telespectatori.

Sutsa foto: programtv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare