Showbiz

#Printesa Polonic #sarcina vedete #Anca Lungu #vedete copii

Printesa Polonic, o noua sarcina secreta! Cine ii ia loc la pupitrul stirilor

Anca Lungu, cunoscuta si ca blogger culinar sub numele de Printesa Polonic, este din nou insarcinata. Desi nu a spus nimic despre sarcina, vedeta TV si-a etalat silueta de viitoare mamica in tot platoul.

La 32 de ani, Anca Lungu va deveni astfel pentru a doua oara mama. Potrivit declaratiilor vedetei, Anca Lungu a parasit pupitrul stirilor de la Antena pentru a pleca in Nisa, unde va incepe o viata noua alaturi de iubitul sau. Vedeta a mai fost casatorita de doua ori, ultimul divort finalizandu-se anul trecut, la notar. Din aceasta casatorie, Anca Lungu are o fetita, pe Natalia. 

Acum va deveni din nou mama, peste aproximativ trei luni. Vedeta nu are planuri sa revina pe sticla dupa ce va naste, fiind decisa sa se stabileasca in orasul francez unde iubitul sau se pare ca a dezvoltat niste afaceri. Totusi, aceasta va ramane in continuare in atentia publicului, pentru ca va deveni corespondent local pentru acelasi post de televiziune. 

Cine ii ia locul? Octavia Geamănu și Cosmin Stan sunt colegii care îi vor lua locul la pupitru și care duminică seara i-au adus flori și tort, în semn de mulțumire. Octavia este vedetă a trustului Intact iar Cosmin Stan, fost corespondent Pro tv, prezentator Realitatea Tv, Digi 24 și Prima Tv. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului