Showbiz

# Nea Marin #showbiz #serviti va rog #vedete intern # emisiuni antena 1 # grila noua acasa tv

Pleaca si Nea Marin! Antena 1 a mai furat o emisiune!

Carismaticul prezentator al emisiunii "Serviti, va rog!" pleaca de la Pro TV cu tot cu emisiunea care l-a consacrat. Postul concurent, Antena 1, este cel care va prelua formatul cu tot cu echipa care l-a realizat pana acum.

"Imediat dupa finala show-ului «Vocea Romaniei», echipa de productie condusa de Mona Segall va intra in paine pentru Antena 1. Prima emisiune la care se va lucra va fi «Serviti, va rog!». Filmarile se vor derula in mai multe orase, dar calendarul de lucru inca nu a fost stabilit", au declarat surse media pentru libertatea.ro.

Celelalte productii mari precum "Dansez pentru tine", "Vocea Romaniei" si "Romanii au talent" raman in continuare la Pro TV, intrucat sunt realizate sub franciza inca platita. Insa este posibil ca unele dintre ele sa fie preluate de trustul Intact atunci cand contractele se vor incheia.

Acasa TV a ramas fara emisiuni

In ultimele zile, cateva zeci de angajati ai trustului au fost pusi pe liber. Printre ei, Dan Cruceru si Ioana Moldovan, realizatorii emisiunilor "PoveStiri adevarate". De altfel, si Irina Fodor, cooprezentatoarea "PoveStirilor de Noapte", care pana mai ieri facea echipa cu Cabral la carma acestui format, a fost instiintata ca a ramas fara job.

CITESTE SI: Harta betiei. Adevarul despre cat de mult beau romanii

Potrivit paginademedia.ro, din programul postului au disparut "Dincolo de Poveștiri", emisiune realizata de Elena Lasconi, "PoveStirile de noapte", realizata de Cabral si Irina Fodor, si "cancan.ro", a lui Marius Nita. Toate productiile au fost inlocuite, cel putin temporar, cu telenovele.

Cu toate acestea, vedete precum Elena Lasconi sau Cabral se pare ca vor ramane, cel putin deocamdata, in trust, intrucat deruleaza mai multe proiecte in cadrul posturilor aflate in portofoliu.

Reactiile colegilor

"Peste tot citesc stiri despre restructurarile din Pro si aflu astfel ca echipa unei emisiuni de la Acasa (PoveȘtiri Adevarate – n.r.) era formata din 30 de oameni. Nu stiu unde e partea de adevar, stiu doar ca am devenit brusc invidios, eu n-am avut niciodata in cariera mea o echipa de 30 de oameni, desi NICIODATA show-urile mele n-au lipsit din top 3 audiente", a scris Dan Negru pe Facebook.

Singura reactie oficiala a trustului Media Pro cu privire la restructurari a venit in urma cu cateva zile de la Aleksandras Cesnavicius, directorul general Pro TV. "Implementarea cu succes a noii strategii PRO TV, care are ca scop intarirea pozitiei de lider pe piata TV din Romania, necesita un proces de regandire organizationala", a spus sec Cesnavicius.

CITESTE SI: Cum arata SOTUL Conchitei Wurst, femeia cu barba care a castigat Eurovision 2014

Foto: tvmania.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare