Showbiz

#showbiz #cupluri showbiz #cabral #ilie nastase #vedete sub papuc

Par cocosi, dar nu ies din vorba nevestei. 4 vedete tinute sub papuc

Cine si-ar fi imaginat ca barbatii reci si aspri din showbiz si-au gasit nasul chiar in persoana iubitei sau a nevestei! Dar iata ca asa cum cainele care latra nu musca, si cocosul care striga mai tare e, de fapt, gaina. O recunosc chiar ei!

Cristi Chivu, "supus" in fata sotiei si a fiicelor

Sursa foto: libertatea.ro

Cristi si Adelina Chivu formeaza, probabil, unul dintre cele mai frumoase si mai discrete cupluri din showbiz. Au impreuna doua fetite de care sunt foarte mandri. "Viata cu trei fete este speciala, greu de descris in cuvinte. Traiesc o emotie pozitiva. Par cocos, dar nu sunt. Sunt ultima roata de la caruta. Nu-mi e rusine sa o spun! Telecomanda de la televizor sta mai mult la fete", a povestit fostul fotbalist. Cristi a marturisit ca a facut chiar o intelegere cu Adelina: "Eu nu merg cu sotia mea la shopping. Noi avem un pact: ea merge la cumparaturi si eu o astept la o cafenea", a declarat Cristi Chivu pentru Kanal D.

CITESTE SI:

S-a stabilit: se poate muri din dragoste!
Visam diferit. In somn, barbatii au parte de mai mult sex!

Vesti grozave despre starea lui Michael Schumacher!

 

 



Florin Piersic jr. nu iese din cuvantul iubitei


Sursa foto: cinemarx.ro

Mereu distant si rezervat in declaratii, Florin Piersic jr. pare cu mult diferit de tatal sau, actorul Florin Piersic. "Juniorul" pare arogant si greu de supus. Insa se pare ca nu este nici pe departe asa. Actorul a fost surprins zilele trecute intr-un supermarket, la cumparaturi. "Cand ajungea in fata raftului, scotea de fiecare data telefonul si intreba tot felul de lucruri: ce marca sa cumpere, ce cantitate, daca mai e nevoie si de altceva. Se auzea o voce de femeie la telefon, cel mai probabil iubita lui, care ii dadea indicatii", a povestit pentru Spynews.ro un cititor care a trimis chiar si un filmulet pentru a demonstra cele declarate.

Cabral, povesti cu umor despre "nefasta"

Sursa foto: devoratortv.blogspot.com

O fi sau nu tinut sub papuc Cabral, cert este ca mulatrul nu se da in laturi sa o recunoasca tot mai des pe blogul personal. Andreea, cea poreclita "nefasta", se pare ca il cam tine din scurt, insa asta nu ii displace vedetei de televiziune. "Eu m-am insurat si - cu toate ca sunt campion la vaicareala - sunt bine aici sub papuc", a recunoscut Cabral.

Ilie Nastase, fara replica in fata sotiei

Sursa foto: romaniatv.net

Jovialul Ilie Nastase, cel care se lauda cu sute de cuceriri la activ, a cam fost pus cu botul pe labe, vorba aceea, de Brigitte, nevasta lui. Fostul sportiv nu iese din cuvantul brunetei, care este extrem de autoritara si nu se fereste sa ii adreseze vorbe dure chiar si in public. "Nastase nu are nici un cuvant de spus in fata ei!", declara la un moment dat Vlad Mocanu, un apropiat al cuplului.

Sursa foto: unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare