Showbiz

Papi, maraton in scopuri caritabile

Alexandru Papadopol a fost una dintre vedetele care s-au aliniat, anul acesta, la "Maratonul DHL Stafeta Carpatilor". Evenimentul a avut loc sambata, in Predeal. Printe alte celebritati care au intrat in competitie alaturi de vedeta Acasa TV s-au numarat Daniel Nitoiu de la Sport.ro si VJ Oana de la MTV, povesteste Compact.

Alaturi de personalitati, au alergat 83 de echipe la stafeta, 93 de persoane la semimaraton si 39 pentru full maraton. Evenimentul a fost realizat in scopuri caritabile . Organizatorii spera ca suma finala, adunata in urma strangerii de fonduri, sa depaseasca 20.000 de euro.

Fondurile vor fi folosite pentru continuarea proiectului inceput anul trecut, respectiv imbunatatirea conditiilor de spitalizare in saloanele sectiei pentru copii de la Institutul de Oncologie din Bucuresti.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare