Showbiz

#victoria beckham #sharon osbourne #showbiz #vedete extern #casnicii vedete

Pana la adanci batraneti! 5 vedete cu povesti de dragoste incredibile

Cand vine vorba despre casniciile vedetelor, nimic nu mai starneste mirare. Dupa atatea scandaluri si divorturi, casniciile solide par sa fie o raritate. Exista, insa, si casnicii care au trecut testul timpului. Iata cinci dintre ele.

David si Victoria Beckham

David si Victoria s-au casatorit in 1999, iar la petrecerea de nunta au avut doar 29 de invitati. Cei doi sunt impreuna si astazi, si atunci cand apar in public par la fel de fericiti ca la inceput. Fara sa fi fost implicati in scandaluri publice pana acum, sotii Beckham sunt modelul perfect pentru cei care isi doresc o casnicie de durata.


CITESTE SI:

Umeri frumosi ca de vedeta? Iata ce trebuie sa faci!
Fii mereu inovatoare precum Lora!
Declaratie de dragoste in vazul lumii. Cum o alinta sotul turc pe Andreea Marin

Ozzy si Sharon Osbourne

Devotamentul lui Sharon fata de cantaretul Ozzy Osbourne a facut ca mariajul dintre ei sa reziste timp de 32 de ani. Artistul si sotia sa sunt casatoriti din 1982, de cand Sharon avea doar 18 ani. Desi era insurat, Ozzy a divortat pentru actuala lui sotie, iar nunta a avut loc chiar pe 4 iulie, de Ziua Independentei Statelor Unite ale Americii. Conform unei declaratii, cantaretul a ales aceasta data pentru a nu uita ziua aniversarii lor. Devotamentul lui Sharon este de laudat, avand in vedere faptul ca Ozzy i-a pus cutitul la gat chiar in ziua de Craciun, in urma unei dispute.




Tom Hanks si Rita Wilson

Cei doi actori sunt impreuna de 25 de ani si cu siguranta casnicia lor va mai dura mult timp. Multa lume ii considera cuplul perfect datorita iubirii evidente pe care inca si-o poarta. Intr-un interviu acordat prezentatorului TV Piers Morgan, Rita Wilson a declarat ca sotul ei i-a spus ca nu va fi niciodata nevoita sa se schimbe pentru ca el sa o placa. Tom si Rita au impreuna doi copii, iar actorul mai are doi fii din prima casatorie.

Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick

Chiar daca in ultima perioada au tot existat zvonuri cu privire la  o posibila separare dintre Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick, cei doi par sa fie detina secretul despre cum sa ai o cariera de succes si, in acelasi timp, sa iti mentii familia unita si fericita. Sarah si Matthew sunt casatoriti de 17 ani si au impreuna trei copii.




Bono si Ali Hewson

Ali Hewson a recunoscut intr-un interviu ca nu ii este usor sa fie casatorita cu un star rock, dar dragostea puternica dintre ei ii tine impreuna. Cantaretul si sotia sa sunt casatoriti din 1982 si au impreuna doi baieti si doua fete. In ciuda zvonurilor din presa mondena, Ali si Bono au o casnicie fericita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare