Showbiz

#brad pitt #ellen degeneres #oscar 2014 #momente Oscar 2014

Oscar 2014: momente inedite din culise

Cea de-a 86-a gala a Oscarurilor, care si-a desemnat castigatorii duminica noapte, s-a dovedit a fi un eveniment de pomina. Pe langa surprizele pe care le-a oferit impartirea trofeelor, Oscarurile 2014 s-au transformat si intr-o ceremonie mult mai putin serioasa decat in trecut, gratie spumoasei prezentatoare Ellen DeGeneres, dar si a starurilor care, voluntar sau nu, au creionat o serie de momente surprinzatoare care vor ramane in analele ceremoniei.

1. Jennifer Lawrence s-a impiedicat. Din nou

La gala Oscarurilor din 2013, actrita Jennifer Lawrence a avut parte un moment jenant. In timp ce se indrepta catre scena pentru a-si accepta trofeul castigat pentru "Cea mai buna actrita intr-un rol principal", vedeta s-a impiedicat pe scari si a cazut. Scenariul s-a repetat si in acest an, cand, la doar cateva minute de cand pasise pe covorul rosu, Jennifer Lawrence s-a impiedicat din nou.

2. Ellen DeGeneres a facut un selfie memorabil

Poate cel mai faimos - la propriu si la figurat - selfie din istorie este cel pe care l-a facut prezentatoarea Oscarurilor alaturi de o puzderie de vedete hollywoodiene de prima mana, printre care Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Brad Pitt, Angelina Jolie, Julia Roberts, Meryl Streep si Kevin Spacey. La doar o ora dupa ce ajunsese online, selfie-ul fusese repostat de 1,7 milioane ori, un numar-record!

Citeste si: OSCAR 2014: Cele mai frumoase rochii purtate de vedete



3. Ellen DeGeneres si Brad Pitt au impartit pizza invitatilor

Momentul savuros al selfie-ului a fost precedat de un altul la fel de "gustos": Ellen DeGeneres si Brad Pitt au impartit pizza catorva invitati de top care au fost suficient de norocosi sa se afle in primele randuri. Staruri ca Jennifer Lawrence, Kerry Washington, Meryl Streep, Jared Leto si Harrison Ford s-au numarat printre cei care au apucat cate o felie de pizza pe care au mancat-o fara tacamuri, uitand pret de cateva clipe ca se aflau la fastuosul eveniment de decernare a Premiilor Academiei Americane de Film.

4. Pharrell Williams a luat vedetele la dans

Cantaretul Pharrell Williams a incantat audienta cu hitul "Happy", nominalizat la categoria "Cel mai bun cantec original", si nu a ezitat sa invite si cateva vedete din sala la dans: Lupita Nyong'o, Merry Streep sau Amy Adams.



Zambetele au facut loc lacrimilor in momentul in care pe ecran au aparut imaginile cu numele mari de la Hollywood care s-au stins din viata in ultimele 12 luni, de la Paul Walker la Peter O'Toole si Philip Seymour Hoffman.

Citeste si:

Staruri de la Hollywood care au murit in timpul filmarilor

Giulia a lovit un fan. Cele mai violente vedete


Sursa foto: twitter.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului