Showbiz

#Octavia Geamanu #marian ionescu #nunta #cununie religioasa

Octavia Geamanu si Marian Ionescu s-au cununat religios. Ce elegata a fost mireasa

La cinci ani de la cununia civila, Octavia Geamanu si Marian Ionescu s-au cununat religios. Ceremonia a fost una foarte discreta, la care au luat parte doar rudele si prietenii foarte apropiati, a avut loc pe 25 ianuarie la Biserica Bucur Ciobanu din Bucuresti.

Mireasa a fost foarte eleganta in rochia simpla pe care a ales-o cu doar o zi inainte de nunta. Si Marian Ionescu a purtat tot o tinuta simpla, casual, cu blugi negri, camasa alba si sacou bleumarin. 

“M-am simtit magnific”

Octavia Geamanu a povestit ca nunta a fost organizata intr-un timp foarte scurt, dar s-au bucurat de o zi minunata, cu mult soare.

“La inceputul anului ne-am decis, fara sa stam vreun pic pe ganduri, sa facem cununia religioasa cat mai curand. In stilul nostru. Nu recomand! A doua zi chiar nu se putea. Nu de alta, dar imi lipsea rochia de mireasa simpla si superba pe care mi-o doream brusc. Insa, mai mereu, cel putin in cazul meu, lucrurile se lamuresc. De multe ori chiar in ultimul moment.

M-am simtit asa cum isi doreste orice femeie care ajunge in fata altarului: magnific! As vrea sa ma abtin, dar parca vad ca o sa postez toata saptamana! Ma-ntelegeti, nu? S-aveți zi cu bucurii!,” a scris Octavia pe contul ei de Instagram dupa petrecere.

Nasii celor doi au fost Dinu Sararu si Ticu Alexe. Cavaler de onoare a fost Cristi Enache, prietenul si colegul lui Marian, iar sora Octaviei a indeplinit rolul de domnisoara de onoare.

“Slujba a fost exact cum ne imaginam, la 5 ani de la cununia civila ne-am dorit sa venim in fata lui Dumnezeu si sa ii multumim pentru bunatatea infinita si sa primim sfanta taina a cununiei,” a marturisit Octavia Geamanu la Antena 1.

Octavia Geamanu si Marian Ionescu au impreuna un baietel in varsta de 3 ani.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare