Showbiz

#Marius Elisei #scandal #transsexual #oana roman

Oana Roman, prima reactie dupa scandalul in care este implicat sotul sau si transsexualul Delia: "Am aflat din presa"

Oana Roman a vorbit pentru prima data despre scandalul in care este implicat sotul sau, Marius Elisei si care va duce la divortul celor doi. Transsexualul Delia Rexha acuza ca Marius Elisei i-a scris de mai multe ori si i-a facut avansuri, iar conversatiile au aparut in presa.

Fiica fostului premier a marturisit ca a aflat despre mesajele dintre sotul sau si acel transsexual din presa. Oana si sotul sau nu mai locuiesc in aceeasi casa, iar impacarea nu este luata in calcul de aceasta.

“Nu stiam. Eu am aflat, ca si voi, din presa, pentru ca eu nu stau sa controlez pe nimeni. Iar fiecare sa isi asume ceea ce face. Eu am explicat ca aceasta separare a venit intr-un moment in care s-a ajuns la concluzia ca lucrurile intre noi n-au mai functionat. Si nu s-a pus niciodată problema de o alta femeie, de un alt barbat, de o alta persoana. Nu stiam despre niciun subiect, n-a avut nicio legatura. Toate titlurile cu informatiile care au stat la baza despartirii, astea sunt prostii,” a declarat Oana Roman, la emisiunea “Rai da’ Buni.”

Ce spune Marius Elisei

Marius Elisei sustine ca tot acest scandal in care este implicat este doar o inscenare si va aplela la instant pentru a face lumina in acest caz.

Sotul Oanei a marturisit ca aceasta perioada l-a afectat foarte tare, iar el a renuntat pentru o perioada sa mai mearga la munca, si a apelat chiar si la ajutorul unui psiholog pentru a putea trece peste acest moment greu.

Marius Elisei le-a cerut iertare persoanelor apropiate, dar mai mai ales Oanei.

“Doresc sa cer scuze familiei mele, parintilor, nasilor, dar mai ales Oanei pentru situtia in care sunt si ei oarecum introdusi cu sau fara voia lor,” a spus Marius Elisei in emisiunea “Rai da’ Buni.”  

Oana Roman s-a casatorit cu Marius Elisei in anul 2014 si au o fetita in varsta de 6 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare