Showbiz

#showbiz #copilarie vedete #vedete intern # dj romania # bianca linta

O vedeta din Romania, copilarie la clubul de striptease!

La doar 27 de ani, Bianca Linta este un cunoscut DJ international. De 12 ani traieste la New York, insa viata ei nu a fost mereu perfecta. 

Frumoasa romanca si-a petrecut copilaria intr-un mod mai putin obisnuit, si anume intr-un club de striptease, din Resita, acolo unde tatal ei lucra ca DJ. Experienta i-a fost de folos in cariera si in viata personala, este de parere tanara acum, deoarece astfel a avut ocazia sa observe, de mica, tot ceea ce avea sa evite pe viitor.

"Sa cresc intr-un club de striptease a fost poate cel mai tare lucru din copilaria mea. Aceasta experienta mi-a aratat cum alte persoane isi traiesc sau valorifica viata si viitorul. M-a maturizat foarte mult cele traite, deoarece m-a facut sa-mi doresc sa ajut cat mai mult, financiar si moral, pe aceia care au nevoie de un echilibru existential. Am reusit sa ma apreciez mai mult, mai ales ca am vazut atatea fete care-si dezgoleau trupurile pentru bani, si sa creez o speranta ca intr-o zi voi reusi altfel decat ele.Si am reusit, prin muzica si fara compromisuri. Pentru asta le voi fi mereu recunoscatoare parintilor pentru ca am crescut intr-un club de striptease", spune Bianca, citata de wowbiz.ro.

Aceasta fost supranumită “Ioana D’Arc din Viitor”, pe piața DJ-ilor EDM, din New York, datorită stilului ei unic și a mesajelor de egalitate și iubire pe care le transmite. De altfel, Bianca doneaza periodic bani unui orfelinat din Resita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului