Showbiz

#george clooney #johnny deep #nunta #pepe #showbiz #oana roman #Florin Dumitrescu #nunta 2014 #nunta vedete

Nuntile mondene ale verii 2014. Care cuplu crezi ca va rezista?

Vara lui 2014 se anunta una extrem de agitata pentru vedetele care au ales sa mearga in fata altarului. Se pregatesc nunti fastuoase, cu sute de invitati, tinute pretioase si meniuri alese. Insa cate dintre aceste cupluri se vor consolida de acum incolo ramane de vazut.

Oana Roman si Marius Elisei

Sursa foto: enational.ro

Nici doua saptamani nu mai sunt pana la nunta dintre Oana Roman si Marius Elisei. cei doi s-au casatorit deja civil, insa urmeaza cununia religioasa si botezul micutei Maria Isabele, fetita celor doi. "Marius nu a vazut rochia de mireasa. De la nunta vor lipsi obiceiuri precum scoaterea jartierei si furatul miresei", a spus vedeta.

Pepe si Raluca

Sursa foto: libertatea.ro

Si Pepe se pregateste de zor de nunta. Cantaretul si Raluca s-au casatorit civil in 2012, iar vara aceasta se vor uni in fata lui Dumnezeu chiar de ziua artistului, pe 20 iulie. Iar nunta va fi una de fite. Doar pentru rochia de mireasa si pentru costumul de ginere, Raluca si Pepe au platit 15.000 de euro si tot atat au dat si pe artificii. Iar pentru ca nunta sa fie lipsita de incidente, cei doi au angajat si o armata de bodyguarzi.

Citeste si:

Inca doua vedete puse pe liber de Pro TV

Uite cum arata cea mai sexy femeie din toate timpurile!

S-au incaierat juratii de la MasterChef! Iata de la ce ar fi pornit scandalul

Florin Dumitrescu si Cristina Sima

Sursa foto: facebook.com

Florin Dumitrescu, unul dintre juratii MasterChef, isi va uni destinele vara aceasta cu Cristina, femeia care ii este alaturi de trei ani si cu care are o fetita de aproape un an. In vreme ce Cristina si-a cumparat rochia de mireasa din Statele Unite, chef Florin va trebui sa se decida intre doua costume, unul verde si unul visiniu. Cat priveste meniul, Florin Dumitrescu a dat asigurari ca meniul va fi "simplu si complex", din el nelipsind sarmalele.

George Clooney si Amal Alamuddin

Sursa foto: usmagazine.com

Dar nunti se fac si la Hollywood vara aceasta. George Clooney, cel mai ravnit burlac din Cetatea filmului, renunta la celibat si se insoara cu logodnica sa Amal Alamuddin. Nunta va avea loc, cel mai probabil, la Londra. "Cei doi si-au anuntat familiile si prietenii ca nu vor divulga locul decat in ultimul minut si ca ceremonia va fi una privata. Nici George, nici Amal nu vor ca evenimentul sa fie «o afacere publica»", a anuntat purepeople.com.

Johnny Depp si Amber Heard

Sursa foto: parade.condenast.com

Insa cea mai recenta veste vine din partea lui Johnny Depp. Actorul, in varsta de 50 de ani, si logodnica lui, Amber Heard, de 28 de ani, se vor casatori anul acesta, a declarat tatal actritei, citat de dailymail.co.uk. "Johnny a ajuns intr-o perioada din viata in care considera ca isi permite sa petreaca mai mult timp alaturi de copiii lui", a spus David Heard.

Sursa foto: wallpaperscraft.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare