Showbiz

#showbiz #gabriela vranceanu firea #oana roman #vedete intern #nunta vedete #nunta de fite

Nunti de fite. Vezi care vedete au exagerat cu petrecerile

Locatii deosebite, sute de invitati, artisti de renume si cadouri pe masura. Cam acestea sunt ingredientele unei petreceri de nunta atunci cand vine vorba despre VIP-urile autohtone. Iata care vedete si-au organizat petreceri excentrice atunci cand s-au casatorit.

Oana Roman si Marius Elisei

Sursa foto: spynews.ro

400 de invitati va avea la nunta cuplul format de Oana Roman si Marius Elisei. Cei doi s-au casatorit la starea civila in luna ianuarie, iar pe 15 iunie se vor cununa si religios. Tot atunci o vor boteza si pe fetita lor. Palatul Stirbey este locul ales de Oana si Marius pentru petrecerea de nunta.

"Nu o fac pentru bani. Am semnat contractul la locatie, am vorbit si cu cativa artisti care vor veni. Adi Minune va fi, evident. Florin Salam mi-a spus c-o sa vina", a declarat Oana Roman. De la cel mai important eveniment din viata vedetei se pare ca va lipsi insa Petre Roman, tatal sau, deoarece acesta a refuzat sa vina singur, fara actuala sa sotie, cu care Oana nu se impaca deloc.

CITESTE SI:

6 celebritati pe care le gasesti pe site-urile de dating

Pregateste-te de vara! Iata ce tratamente naturale folosesc vedetele ca sa scape de celulita


Cristi si Alina Borcea

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Una dintre cele mai extravagante petreceri a avut loc in 2011, atunci cand Cristian Borcea a luat-o de sotie pe Alina Vidican. Un milion de euro se spune ca ar fi cheltuit fostul presedinte de la Dinamo pentru organizarea nuntii intr-o locatie exclusivista din Otopeni. Alina a purtat atunci o rochie in valoare de 200.000 de euro semnata Zuhair Murad, cu un voal extrem de lung de la casa Dior.

Gabriela Vranceanu-Firea si Florin Pandele



Realizatoarea TV Gabriela Vranceanu-Firea si primarul din Voluntari, Florin Pandele, au avut un sobor de cinci preoti la cununia religioasa si peste 400 de invitati la nunta pe care au organizat-o la Palatul Stirbey. 16 artisti consacrati le-au cantat mirilor si oaspetilor printre care s-au numarat zeci de politicieni. Petrecerea a culminat cu un foc de artificii, care i-ar fi costat pe miri aproape 20.000 de euro.

Natalia Barbu si Nicolae Sota

Sursa foto: apropomagazin.md

O nunta ca-n povesti a organizat si milionarul Nicolae Sota pentru sotia sa, artista Natalia Barbu. Cununia civila, dar si cea religioasa au avut loc in aer liber, chiar pe malul marii, sub un arc impletit din orhidee. Petrecerea s-a tinut tot pe plaja, intr-un cort de lux.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului