Showbiz

#brad pitt #angelina jolie #nunta #brangelina #showbiz #vedete extern #nunta Brangelina

Nunta secolului. Detalii-surpriza de la cununia ultrasecreta a Angelinei cu Brad Pitt

Cand nimeni nu credea ca o sa se intample, minunea s-a petrecut. Celebrul cuplu Brangelina s-a casatorit, weekendul trecut, insa, dupa unele surse, se pare ca nici tatal actritei si nici fratii actorului nu au participat la cununie.

Doar cei sase copii si o mana de prieteni apropiati au luat parte la ceremonia Angelinei cu Brad. Actrita a fost condusa la altarul capelei castelului Mirval de fiii sai, Maddox si Pax, in timp ce fiicele Zahara si Viviene aruncau petale rosii de trandafir. Siloh si Knox au fost cei care au adus verighetele pe care cuplul le va purta de acum inainte.

Sursa foto: celebrityfairs.blogspot.com

"A fost o nunta foarte intima si foarte eleganta. Angelina si Brad si-au scris singuri juramintele de casatorie", a declarat o sursa pentru hollywoodlife.com. Certificatul de casatorie al cuplului le-ar fi fost inmanat celor doi chiar de un judecator din California, care a venit special pentru ceremonia religioasa.

Potrivit tabloidelor straine, ceremonia a fost atat de restransa incat la ea nu a fost invitat nici macar tatal Angelinei si nici fratele si sora lui Brad. Nu se stie deocamdata daca la ceremonie au asistat sau nu parintii lui Brad Pitt.

Angelina a purtat o rochie lunga si alba, din dantela si matase, iar la gat a avut un colier cu un medalion special in care se afla poza mamei sale, Marcheline Bertrand, decedata in urma cu sase ani.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Verighetele pe care cei doi le-au schimbat in timpul ceremoniei oficiate de preotul capelei au fost create de bijutierul Robert Procup.

Cununie la un castel vechi de 700 de ani

Sursa foto: casasugar.com

Cununia si petrecerea de nunta a avut loc la Chateau Miraval din oraselul Correns, Franta, proprietate pe care cei doi au cumparat-o inca din anul 2012 cu nu mai putin de 60 de milioane de dolari. Castelul, care are 35 de camere, spa, doua sali de sport, piscina interioara si propriul lac, este situat in satul Correns, de langa Nisa.

Castelul are hectare intregi de vie, de unde se produce vinul Chateau Miraval Rose 2012, care a fost cotat de Wine Spectator pe locul 84 in Topul 100 al celor mai bune vinuri din lume.

Casatoria, dupa noua ani de relatie

Cei doi s-au cunoscut in urma cu noua ani, in timpul filmarilor pentru "Mr&Mrs Smith". Brad Pitt se afla la cea de-a doua casatorie, dupa mariajul cu Jennifer Aniston, care a durat intre 2000 si 2005, iar Angelina Jolie la cea de-a treia, dupa ce a fost maritata cu Jonny Lee Miller, intre 1996 si 1999, si cu Billy Bob Thronton, intre 2000 si 2003.

CITESTE SI:

Shakira, din nou insarcinata. Va fi baiat sau fata?
Cuplu-surpriza in showbiz. Nu ai sa crezi cine cu cine s-a combinat!
Andreea Balan isi pune iubitul la munca. Uite ce job incredibil i-a gasit!


Sursa foto: ohmymag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare