Showbiz

#showbiz #vedete intern #blonde showbiz #blonda lui Mutu #blonda lui Varciu

Noua moda in showbiz: cuceritorii vaneaza blondele

Blondele sunt la mare cautare in showbiz. Cel putin asta reiese la o privire de ansamblu asupra noilor cuceriri din lumea mondena.

Blonda lui Mutu


Sursa foto: ele.ro

De cateva zile, o veste creeaza furori in lumea mondena. Adrian Mutu isi insala nevasta, pe Consuelo, cu... o blonda. Desi este casatorit de noua ani si are doua fetite, fotbalistul se afiseaza cu o domnisoara de brat, ba chiar au fost fotografiati sarutandu-se ziua in amiaza mare in public. Cine sa fie oare blonda lui Mutu? E fotomodel, desigur! Calina Duca are 22 de ani, este din Ploiesti, dar este studenta la ASE, in Bucuresti. Ea este si una dintre manechinele preferate ale lui Catalin Botezatu.

CITESTE SI:

Cele mai scurte casnicii din showbiz. De ce divorteaza vedetele dupa nici un an
Erika Eleniak, imbracata de un designer roman
Pleci cu masina in concediu? Iata ce poti pati!


Blonda lui Boureanu


Sursa foto: wowbiz.ro

Politicianul Cristian Boureanu a reusit, in urma cu doua saptamani, sa semneze actele de divort dupa un mariaj de noua ani cu modelul Valentina Pelinel. S-a refacut rapid dupa despartire, astfel ca a inlocuit-o pe blonda tot cu o blonda. De aceasta data - Adelina, tot un fotomodel care insa nu si-a construit inca un nume pe piata. Cei doi au plecat deja intr-o vacanta impreuna cu Ioana, fiica politicianului. Proaspatul cuplu s-a plimbat cu iahtul de-a lungul coastei Croatiei, iar la revenirea in tara cei trei s-au plimbat cu barca, pe Dunare, la Cazane.

Adelina este actuala blonda a lui Boureanu, intrucat ca sarmantul politician s-a mai afisat in public pe la inceputul lunii cu o alta domnisoara platinata, o cantareata pe numele de scena Sandra N.

Blonda lui Varciu

Sursa foto: spynews.ro

Si daca tot e la moda, atunci de ce nu s-ar cupla si Liviu Varciu cu o blonda? Nimeni alta decat cea care, pana acum cateva zile, era blonda lui Adi Cristea! Denisa Botcari, focoasa blonda pe care Printul Cristea a vizitat-o, in urma cu doua saptamani, la hotelul de lux in care locuieste in Capitala, are 22 de ani si este... fotomodel, evident! Liviu si Denisa au fost surprinsi zilele trecute la plaja, in ipostaze foarte apropiate. Apoi, prezentatorul a dus-o cu masina pe proaspata lui cucerire la hotelul la care este cazata.

Blonda lui Moga

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Tot de o blonda are parte, de cateva luni, si Micul Mozart. Marius Moga iubeste una dintre stiristele de la Pro TV Iasi pe care, se pare, a reusit sa o transfere la Bucuresti, unde prezinta o emisiune estivala. Bianca Lapuste este insa singura dintre blondele care s-au cuplat cu personaje mondene care nu este fotomodel, ci jurnalist.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare