Showbiz

#horia brenciu #loredana groza #showbiz #migrari Pro TV #declin Pro TV

Noi semne ca imperiul Pro se prabuseste! Ce vedete parasesc trustul

Trustul Media Pro se prabuseste incet-incet. Cu toate ca reprezentantii acestui post de televiziune nu au facut nicio confirmare a zvonurilor care tot apar in presa, semne ca Pro TV se afla intr-o situatie financiara grava au inceput sa apara din ce in ce mai des. Vedete-emblema ale Pro TV s-au orientat deja catre alte televiziuni concurente, iar in curand sediul din Pache Protopopescu va fi ocupat de un alt post TV, dupa cum anunta surse din cadrul trustului.

Horia Brenciu paraseste "Vocea Romaniei"?

Cel de-al doilea mare nume care se pregateste sa paraseasca Mediapro este Horia Brenciu, jurat al show-ului "Vocea Romaniei". Potrivit unor surse din cadrul Pro TV, artistul pleaca la Antena 1, unde va modera o noua emisiune de divertisment.

Aceleasi surse au precizat ca aceasta este o strategie a lui Horia Brenciu de a-si promova concertul pe care urmeaza sa il sustina la Romexpo si unde sunt asteptati 15.000 de spectatori.

Concertul va avea loc pe 29 martie, iar biletele nu au fost inca vandute in totalitate.



Loredana Groaza, in tratative cu Kanal D

Potrivit wowbiz.ro, se pare ca si Loredana Groza, care colaboreaza cu Pro TV la aceeasi emisiune, "Vocea Romaniei", se pregateste sa paraseasca trustul din Pache Protopopescu. Cantareata va aparea intr-un nou serial TV, ce va fi difuzat la Kanal D.

Surse apropiate trustului patronat de turci au precizat ca Loredana este invitat special in primul episod al serialului "Fetele lu' dom' Profesor".

Aceste aparitii ale vedetelor Pro la alte posturi de televiziune ridica mari semne de intrebare, deoarece este bine cunoscut faptul ca Pro TV nu isi lasa celebritatile sa apara la alte posturi TV atat timp cat se afla sub contract.



Redactia din Pache Protopopescu, ocupata de Prima TV

Noi zvonuri anunta chiar ca Pro TV va parasi curand si sediul din Pache Protopopescu, in care activeaza din 1995. Aceasta cladire ii apartine lui Adrian Sarbu, care ar fi negociat acum cu patronul Prima TV, Cristian Burci, in vederea inchirierii imobilului.

Citeste si:

Rasturnare de situatie in cazul accidentului aviatic din Apuseni: nu Adrian Iovan se afla la mansa

Bianca si Victor Slav au divortat astazi! Gest surprinzator inainte de despartire!

Barbati celebri care se joaca de-a iubirea! Iata cum jongleaza cu actualele si fostele iubite


Sursa foto: monden.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului