Showbiz

#tv #mondenii #andreea gramosteanu #angel popescu #mirela zeta

Mondenii nu l-au inlocuit pe Bendeac

Trupa Mondenii nu vrea sa il inlocuiasca pe Mihai Bendeac . Dupa plecarea acestuia ei au avut de ales intre a merge mai departe singuri sau a-si cauta un nou coleg. De ales au ales sa ramana impreuna.

Andreea Gramosteanu , Mirela Zeta si Angel Popescu au preferat sa nu aduca un inlocuitor pentru Bendeac, dupa plecarea acestuia la Antena 1. Si desi au avut de facut o alegere, ei au facut-o in asa fel incat sa nu se desparta.

“Eu, Angel si Mirela ramanem « Cei trei muschetari », dar vom colabora si cu alti actori talentati, asa cum s-a intamplat si in sezoanele trecute”, a declarat Andreea Gramosteanu, pentru Ziarul Ring.

Andreea este, de altfel, si noua lidera a trupei, dupa ce Bendeac a parasit echipa de la Prima TV. Ea a spus ca show-ul isi va pastra durata de o ora si jumatate si va fi “un amestec savuros de ‘sugar and spice and everything nice...’”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului