Showbiz

#keo #andreea balan #showbiz #vedete intern #Misty #scandal Andreea Balan

Misty da cartile pe fata. Keo o insela de 7 ani pe Andreea Balan

Telenovela relatiei dintre Keo si Andreea Balan se complica, dupa declaratiile incendiare facute de Misty, amanta din cauza careia cuplul s-a destramat dupa opt ani. Misty sustine ca se intalneste de ani buni cu artistul si chiar ca Andreea ar fi stiut de relatia dintre ei.

Keo, barbatul a doua femei

A trecut aproape jumatate de an de cand Andreea Balan i-a spus adio barbatului pe care il iubea. Aflase ca e cuplat cu o tanara artista si nu a suportat gandul sa il imparta. Alexandra Pavel, cea care are numele de scena Misty, spune ca, din contra, Andreea stia demult de ei doi, dar ca de dragul imaginii sale a decis sa nu spuna nimic, ca sa nu starneasca valuri.

"El credea ca nu o sa vorbesc, iar ea credea despre mine ca sunt proasta proastelor si ca nu voi avea curajul sa fac asta", a spus Misty la emisiunea WOWbiz.

Alexandra a povestit cum l-a cunoscut pe artist, dar si cum a decurs relatia lor in ultimii sapte ani!

Sursa foto: libertatea.ro

"Relatia mea cu Keo a inceput in perioada cand eu eram balerina la o emisiune, pe vremea cand nici nu aveam 18 ani. Atunci ne-am cunoscut si am inceput sa vorbim. Eu cand l-am cunoscut pe el, Keo avea o relatie de un an si ceva cu Andreea. Un coleg de-al meu de trupa mi-a zis ca el mi-a cerut numarul de telefon. I l-am dat, m-a sunat si am iesit de cateva ori in oras. Ea era plecata in Mexic, iar el si cu mine ieseam in oras. Treaba asta a durat patru luni si lucrurile au inceput sa se schimbe, noi ne indragostisem. Stiu ca ea m-a sunat cand s-a intors din Mexic si mi-a zis ca a gasit niste mesaje catre mine in telefonul lui. Am negat tot, i-am zis ca am iesit de cateva ori, dar atat, ca sa stea linistita, ca nu e nimic. Eu l-am protejat. Mai tarziu mi-am schimbat numarul de telefon si am lasat totul in urma. Intre timp eu am avut o relatie, am fost parasita, dar intre noi a fost un fel de azi vin, maine plec si am realizat ca mai mult de distractie pentru el nu poate fi. Eram mica si l-am iubit si nu puteam sa il refuz", a povestit Misty.

CITESTE SI:

Primele imagini cu Angelina Jolie mireasa. Cum ti se pare ca a aratat?
Cristian Boureanu: Am primit propuneri amoroase din partea barbatilor
Secretele femeii care a prins trei secole: ciocolata si...

 


"Mergeam in vacante, ma mutasem la el"

Sursa foto: cancan.ro

Si asta nu e tot. Dupa spusele tinerei, artistul a cautat-o din nou dupa trei ani si au reinnodat prieteni. "Dupa un an mi-a cerut sa fiu doar a lui, dar el era cu Andreea. Atunci si eu am inceput sa am niste pretenetii. Imi doream sa ne petrecem mai mult timp impreuna, sa ne vedem mai des, sa vorbim la telefon mai mult. In perioada aia el a inceput sa dea mai multa importanta relatiei noastre. Mergeam in vacante, ma mutasem la el, dar erau multe momente cand el pleca brusc, ca trebuia sa mai mearga si dincolo, la vila. Il sunam, il rugam sa ma lase in pace, sa fac ce vreau daca el nu vrea sa fie numai cu mine. El ma lasa in pace ca stia ca imi trece si tot la el ma intorc. Am ratat mult oportunitati pentru ca imi creasem un intreg unviers in jurul lui", a mai povestit Misty la WOWbiz.

Cantareata sustine ca s-a invinovatit pentru turnura pe care a luat-o relatia dintre Andreea si Keo, dar a sperat ca va putea avea totusi din acel moment o relatie normala cu artistul de care este foarte indragostita.

"Incepusem sa cred ca el va renunta la Andreea si ca va fi cu mine. Acum, in ultima perioada, declaratiile ei au inceput sa depaseasca orice limita si asta ne-a afectat enorm pe noi. Am dispretuit-o si am urat-o enorm pe Andreea Balan, dar cu timpul mi-am dat seama ca am invinovatit-o pe ea pentru durerea mea", a mai spus Alexandra Pavel.

Keo: Nu sunt disperat sa ma impac cu Andreea

Sursa foto: fanatik.ro

Andreea Balan a declarat ieri ca fostul sau iubit a incercat sa se impace cu ea si ca relatia lui Keo cu Misty este doar de suprafata. Keo insa a reactionat extrem de dur.

"Vreau sa inteleaga odata pentru totdeuna toata lumea: nu sunt disperat sa ma impac cu Andreea Balan. Am incercat sa ma impac cu ea acum ceva timp, dar nu am mers pana la capat deoarece nu am reusit sa renunt la Alexandra. Recunosc ca m-am indragostit de Alexandra in timpul relatiei cu
Andreea
, iar marele meu regret este ca nu i-am recunoscut acest lucru Andreei la momentul potrivit, evitand astfel acest scandal atat cat si razbunarea ei. Dupa despartirea de Andreea, eu si Alexandra am avut o relatie serioasa si nu am considerat-o niciodata altfel decat ca fiind iubita mea", a spus Keo pentru spynews.ro.

Cand a auzit ca fostul sau iubit si Misty s-au despartit, Andreea Balan nu s-a aratat deloc surpinsa. "O relatie cladita pe nefericirea altuia nu avea cum sa reziste. Si-a dat seama ca eu am fost probabil femeia vietii lui. Nu am considerat ca e iubita lui, ci e amanta lui. A fost backup-ul care i-a ramas", a declarat Andreea in emisiunea Acces Direct.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare