Showbiz

# sot penal # sot anda adam #nunta Anda Adam #Sorin Andrei #anda adam

Mirele Andei Adam: din luna de miere, in fata procurorilor

Nici nu s-a terminat bine petrecerea de nunta a Andei Adam ca au aparut nori deasupra tinerilor insuratei. Sorin Andrei, proaspatul sot, este cercetat de DIICOT pentru ca ar fi amestacat intr-o afacere cu... carduri false!

Desi fapta s-a consumat in urma cu 3 ani, adica inainte ca Anda si Sorin sa viseze macar ca vor forma un cuplu, un politist aflat in afara programului de lucru l-a văzut pe acesta la un ATM din Constanta. L-a urmarit pe tanar, l-a imobilizat si l-a dus la sectie pentru audieri. La percheziţia corporala s-a constatat ca Sorin avea asupra lui 1.200 de lei, 12 carduri clonate, care aveau scrise pe ele coduri PIN, si un telefon mobil, relateaza Libertatea.ro in exclusivitate. 

Pe numele lui Andrei Sorin a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de deţinere în vederea punerii în circulaţie sau punerea în circulaţie în orice mod a instrumentelor de plată electronică falsificate, retragere frauduloasă de numerar cu un instrument de plată electronic fără consimţământul titularului.

I-a fost emis mandat de arestare, iar viitorul soţ al Andei Adam a fost încătuşat şi arestat pentru trei zile, până când Curtea de Apel i-a acceptat contestaţia. Dosarul stufos şi cu implicaţii ample care depăşesc graniţele ţării a fost transferat la DIICOT, unde se află şi acum în lucru. 

Pe moment, tanarul se afla intr-o mult asteptata luna de miere, insa nu se stie ce consecinte va avea fapta lui asupra vietii sale si, deopotriva, asupra Andei Adam, care s-ar putea alatura lungului sir de vedete cu soti penali. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare