Showbiz

# vedete sport #andreea marin #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu, mesaj cu subinteles: "Le motivez pe cele care ma urasc"

Mihaela Radulescu este foarte acida atunci cand vrea. La doar o zi dupa ce zana surprizelor, Andreea Marin s-a afisat pe Facebook lovind sacul de box la sala, jurata de la Romanii au Talent si mai nou colega de platou a acesteia a reactionat.

"Numai cine nu vrea nu face nimic pentru ea însăşi, că femeie. Nu-ţi trebuie bani să alergi în parc, nici să faci genuflexiuni sau flotări, abdomene sau urcat scări în forţă. Nu-ţi trebuie decât voinţă de a nu te lenevi, de a nu te încurcă în tembelă plasa «pe mine mă iubeşte şi-aşa». La orice vârstă te apuci de sport, e bine să cauţi ce ţi se potriveşte, ce îţi da o stare bună, nu ce da bine în poze pe Instagram. Mai ales la acest capitol, nu te minţi singură. 

Sunt cea mai disciplinată şi mai pasionată de mişcare femeie pe care o cunosc, nu fac paradă din sport, ci chiar îl fac, zilnic, în diverse forme, singură sau cu Ayan ori cu Felix. Din copilărie şi până azi, de la sport de performanţă (gimnastică ritmică) şi până la sporturi periculoase, le-am cam încercat sau practicat pe toate cele care m-au atras. Şi mă bucur că un copil când fac ceva nou! (...)

Le încurajez pe cele care încă n-au ambiţie, le motivez pe cele care mă urăsc şi le apucă sala şi sportul de nervi :), le îmbrăţişez pe cele care fac orice formă de sport pentru sănătatea şi echilibrul lor. Mă uit cu tristeţe la toate femeile care au capitulat mult înainte de vreme, la bărbaţii care nu vor nici măcar să încerce să scape de burtă şi să-şi mai lăţească umerii, mă doare să văd câţi copii sunt uitaţi în faţă tabletelor, în loc să facă sport în aer liber", a punctat prezentatoarea "Uite cine dansează!" lăsând să se înţeleagă că rivala sa ar fi intrat la antrenamente şi ar fi lovit sacul de box cu "sete" din cauza ei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare