Showbiz

#mihaela radulescu #ayan #divort #vacanta #munte

Mihaela Radulescu, la munte cu Ayan

Dornica sa dovedeasca faptul ca e o mama buna, Mihaela Radulescu a petrecut o zi de relaxare cu fiul ei, Ayan , la Predeal , dar nici aici nu a scapat de atentia oferita de paparazzi.

Cei doi s-au bucurat de aerul curat de la munte si au petrecut mult timp vorbind.Cei doi au fost surprinsi zambind si relaxandu-se miercuri in Predeal de fotografii Cancan.

Mihaela a luat pranzul cu Ayan la clubul The Office si a rezervat o camera la pensiunea Ursuletul. Bucurandu-se de vremea frumoasa, ei au petrecut majoritatea timpului afara unde s-au plimbat impreuna cu un ATV.

La o temperatura de 12 grade, micutul voia sa stea in tricou, dar la urcarea pe ATV, Mihaela l-a convins sa se imbrace. La intoarcere pe Ayan il astepta gradinita iar pe Mihaela pregatirea emisiunii " Duminica in familie ". Este prima oara cand Mihaela petrece timp in public cu Ayan dupa pronuntarea controversatului divort.

 

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare