Showbiz

#casatorie Mihaela Radulescu #Felix Baumgartner #romanii au talent #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu: "Abia astept sa ma marit!". Cand si cu cine?

Sa bata iar clopotele de nunta pentru Mihaela Radulescu? Sau sa fie doar o dorinta ascunsa a vedetei care a iesit la suprafata pe neasteptate? Oricum ar fi, Mihaela Radulescu a scapat ieri porumbelul si a spus ca isi doreste sa se marite din nou. Ar fi a patra oara!

In emisiunea de ieri seara, Mihaela Rădulescu a fost atat de impresionata de de presatatia unei formatii, încât a spus că abia aşteaptă să ajungă la altar. "Abia aştept să mă mai mărit o dată, să-i iau la nuntă şi să dansez cu mirele", a spus ea, la "Românii au talent". Dupa scurt timp, a tinut sa o "dreaga" si a revenit asupra afirmatiei. "Nu, nu, eu am bifat capitolul asta, Smiley trebuie să incerce ceva nou", a spus ea.

Mihaela Rădulescu şi austriacul Felix Baumgartner formează un cuplu de mai bine de jumătate an, dupa ce s-au cunoscut în urma unui interviu realizat de româncă. Cei doi au fost destul de transparenti cu relatia lor pe retelele de socializare, laudandu-se de multe ori cu faptul ca se inteleg de minune si sunt compatibili in toate privintele. Vedeta a mai fost căsătorită de trei ori şi are un băiat pe nume Ayan, din căsnicia cu Elan Schwarzenberg. Felix este cunoscut pentru relatiile lui cu femei superbe. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare