Showbiz

#showbiz #bone vedete #salarii bone #salarii director

Bone cu salarii de director! Iata cat castiga bonele vedetelor

Cand vine vorba despre copiii lor, vedetele nu se mai uita la bani si sunt dispuse sa plateasca oricat doar ca progeniturile lor sa fie pe maini bune. Iata cati bani scot lunar din buzunar vedetele pentru a plati bone:

Andra si Catalin Maruta: 1.000 de euro

Andra si Catalin Maruta au angajat o bona filipineza pentru fiul lor, David. Potrivit click.ro, femeia primeste lunar cate 1.000 de euro. Aceasta locuieste in casa celebrului cuplu, a invatat sa vorbeasca romaneste, insa cu micutul comunica in limba engleza.

Pepe si Raluca: 500 de euro

Pepe si sotia lui, Raluca, au, la randul lor, o bona asiatica. Cei doi insa nu par la fel de darnici precum Andra si Catalin Maruta. Filipineza care are grija de fetita lor, Maria, nu este la fel de bine platita, ea primind lunar cate 500 de euro.

Citeste si:

Doua vedete, in razboi din cauza unui pictorial inspirat de Raduleasca

Drama Antoniei: amenintata si injurata. Iata adevarata fata a lui Vincenzo Castellano!

Ellie White si Doru Tinca: 500 de euro



Opt bone, toate filipineze, au schimbat Ellie White si Doru Tinca in ultimul an si jumatate. Se pare ca de vina este programul neregulat al celor doi, care le facea pe dadace sa presteze ore suplimentare. Ultima este romanca si este matusa celui mai bun prieten al lui Doru, astfel ca sunt sanse mult mai mari ca ea sa ramana cat mai multa vreme in casa celor doi. Potrivit surselor click.ro, cuplul plateste lunar cate 500 de euro pentru cea care ingrijeste de baietelul lor.

Dragos Mostenescu: 470 de euro

470 de euro primeste lunar filipineza care are grija de copiii lui Dragos Mostenescu. Putin, daca tinem cont ca trebuie sa ingrijeasca 3 copii mici, un baietel de 6 ani si gemenele, de 4 ani.

Angelina Jolie si Brad Pitt: intre 3.000 si 9.000 de euro



Recent, o femeie care a aplicat pentru o slujba de bona in familia Jolie-Pitt a dezvaluit pentru PopEater detalii interesante despre acest job. Astfel, fiecare dintre cei sase copii are propria bona, care trebuie sa aiba facultate si sa cunoasca cel putin doua limbi straine. Recompensa pentru fiecare dintre ele ajunge chiar si la 110.000 de euro pe an.

Victoria si David Beckham: 45.000 de euro



Si cuplul Victoria – David Beckham investeste o avere pentru bonele care au grija de fiica lor. Cei doi au angajat trei femei sa aiba grija de fetita. Astfel, Victoria avea un ajutor de dimineata, o asistenta de dupa-amiaza si o dadaca de noapte care sa stea la dispozitia celui de-al patrulea copil al ei. Nu mai putin de 500.000 de euro pe an ar incasa cele trei femei.

Foto: urbansitter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare