Showbiz

#showbiz #marian dragulescu #luis lazarus #menage a trois #vedete intern

Menage a trois? Cupluri de vedete care se simt bine in trei

Cu fostul si cu actualul in concediu sau fostele in acelasi pat! Sunt situatiile descrise de vedete de la noi care nu se sfiiesc sa recunoasca faptul ca petrec in trei si se simt bine.

Marian Dragulescu, la plaja cu fosta si cu actuala

Sursa foto:cancan.ro

Imaginile cu Marian Dragulescu la plaja cu fosta si cu actuala sotie au starnit rumoare in randul publicului amator de cancanuri. Asta mai ales ca se stia despre relatia tumultoasa pe care Marian si Larisa au avut-o si despre faptul ca nu si-au vorbit multa vreme.

Se pare insa ca, de ceva timp, Marian si Larisa au redevenit prieteni si au inclus-o in cercul lor si pe Corina, actuala sotie a gimnastului. Asa se face ca cei trei au petrecut, impreuna cu copiii, o vacanta impreuna la mare. "Imi plac picioarele ei. Imi place ca este o femeie ambitioasa, care a realizat ceva pentru copiii ei", a spus actuala doamna Dragulescu despre fosta!

CITESTE SI:
4 vedete care duc o lupta pe viata si pe moarte. Marturii sfasietoare
Americanul Andreei Balan e gelos foc! Uite ce nu o lasa sa faca!
Sinuciderea, inscrisa in gene. Iata ce au descoperit cercetatorii
 

Raluca Badulescu, in vacanta cu fostul si cu actualul sot

Sursa foto: click.ro

Dar triunghiurile amoroase sunt mai multe. Intr-o astfel de combinatie pare ca este prinsa si cantareata Raluca Badulescu. Ea s-a intors recent din vacanta pe care a petrecut-o la Barcelona cu Vali Punga, fostul sau sot, dar si cu actualul ei partener de viata, Florin Stamin. Cei trei au fost insotiti in concediu de fiul de 11 ani pe care il au Raluca si Vali.

Cei doi barbati din viata Ralucai se inteleg perfect si sunt departe de orice fel de rivalitate. Nu e pentru prima data cand Raluca, Vali si Florin isi petrec timpul impreuna. Paparazzii i-au mai surprins recent foarte binedispusi la o terasa din Capitala.

Fosta sotie si actuala iubita a lui Luis Lazarus, in acelasi pat

Sursa foto: zeustv.ro

Dupa ce a divortat de sotia lui si a incercat mai multe relatii de scurta durata, Luis Lazarus a reusit sa-si gaseasca o femeie careia sa ii ramana fidel. Asta nu il impiedica insa sa aiba o relatie buna si cu fosta nevasta. De aceea, omul de televiziune le-a imprietenit pe Andreea, acutala lui iubita, cu Antoanela, fosta sotie.

Intr-un moment de sinceritate, Luis Lazarus a facut chiar marturisiri picante despre relatia dintre cele doua. "Suntem impreuna de patru ani. Iar Andreea, iubia mea, si fosta mea sotie sunt prietene la catarama. Au dormit amandoua in acelasi pat, o singura data, cand am mers noi la Breaza", a spus Luis Lazarus la Kanal D.

Sursa foto: macelocarvalho.com.br

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare