Showbiz

#reactie coronavirus #infectat #marcel pavel

Marcel Pavel, prima reactie dupa ce a fost testat pozitiv cu coronavirus

Marcel Pavel a ajuns miercuri seara la spital cu izoleta, dupa ce a fost confirmat cu coronavirus. In varsta de 60 de ani, artistul se afla internat la Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals," fiind supus unui tratament medicamentos.

Marcel Pavel:  "Am primit o dubla pneumonie"

Cantaretul a povestit cum a aflat ca este infectat cu noul coronavirus.

"Acum 5 zile a aparut pneumonia, dupa filmari. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade pentru ca sunt luminile acelea. Noi avem o camera unde stam toti si ne relaxam. Acolo stam cate doua ore si sunt 17 grade, deci o diferenta de 23 de grade.
Si aici a fost o problema ca eu am facut soc termic. Nu mi-am dat seama, ca de obicei ma feresc de asemenea lucruri. Acolo nu se poate sta decat cu aer conditionat ca altfel de sufoci. Si iata ca am primit o dubla pneumonie. Prima data am avut o sinuzita, au fost afectate caile respiratorii superioare, apoi s-a lasat pe piept totul si s-a descoperit, pentru ca am avut inspiratia sa fac o investigatie pulmonara, ca am dubla pneumonie," a povestit Marcel Pavel, in exclusivitate la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

Marcel Pavel participa la emiunea ”Te cunosc de undeva" de la Antena 1, la care a inceput sa filmeze in urma cu cateva saptamani. In plus, artistul a fost in ultimele saptamani la mai multe televiziuni, pentru a-si promova noua piesa si videoclipul acesteia, pe care l-a filmat la mare.
Acum, specialistii au demarat o ancheta epidemiologica, pentru a vedea cu ce persoane a mai intrat in contact Marcel Pavel, pentru a fi testate de urgenta.

Marcel Pavel are trei copii

Marcel Pavel este casatorit de peste 20 de ani cu fosta balerina a Teatrului Balsoi din Moscova, Violeta (49 ani). Cei doi au impreuna trei copii, Richard (24 ani), Sasha (22 ani) si Iuvenalia Ioana (7 ani).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare