Showbiz

#showbiz #madalina ghenea #vedete intern #Madalina Ghenea cariera #Madalina Ghenea actrita #Paulo Sorrentino

Madalina Ghenea a obtinut roluri importante prin santaj?

Madalina Ghenea a ajuns una dintre cele mai cunoscute romance. Este un fotomodel apreciat pentru frumusetea sa si o actrita care pare sa aiba in fata un viitor stralucit. Mai nou, surse din preajma brunetei sustin ca nu talentul ar fi cel care a propulsat-o.

Astfel, potrivit ziarulring.ro, Madalina ar fi semnat un contract cu Medusa Film, unul dintre producatorii peliculei "I Soliti Idioti", care prevedea, printre altele, ca, in perioada urmatoare, Medusa Film sa-i asigure si alte aparitii in filme. Timpul s-a scurs, dar Madalina Ghenea n-a mai primit niciun alt rol. "Italienii nu prea au apreciat prestatia ei ca actrita si, in plus, au avut o problema cu faptul ca numele ei aparea des in diverse povesti mondene", a povestit o sursa pentru publicatia citata.

Sursa foto: spynews.ro

Auzind ca se lucreaza la un nou film regizat de Paulo Sorrentino, cel care a castigat anul acesta Oscarul la categoria "Cel mai bun film strain", Madalina Ghenea i-ar fi amenintat pe cei de la Medusa Film, sustin sursele ziarulring.ro, ca ii va da in judecata daca nu respecta contractul semnat.

Sursa foto: spynews.ro

Nedorind sa ajunga la tribunal, reprezentantii casei de productie au completat din mers scenariul filmului "Youth/La giovinezza" adaugand un rol conceput special pentru romanca. Mai precis, romanca a interpretat  rolul unei aspirante a celui mai renumit concurs de frumusete, Miss Universe. Asa a ajuns sa apara Madalina Ghenea in productia a carei premiera va avea loc anul viitor si in care joaca actori celebri precum Rachel Weisz, Harvey Keitel, Jane Fonda si Paul Dano.

La scurt timp dupa terminarea filmarilor, romanca a plecat din Italia, acolo unde a locuit in ultimii ani, si s-a mutat in America.

CITESTE SI:

Ultima fotografie postata de Robin Williams. Mesajele fanilor, printre care si Barack Obama
Mai multe trenuri spre mare in weekendul de Sfanta Maria
Secretul relatiei perfecte consta in....

 

Sursa foto: cronicadeiasi.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului