Showbiz

#liviu varciu #showbiz #ilinca vandici #relatie liviu varciu #vedete intern

Liviu Varciu a primit o lovitura dubla. Iata ce a patit artistul

Femeia cu care s-a afisat in ultimele saptamani se pare ca l-a lasat cu ochii in soare pe Liviu Varciu. Ilinca Vandici neaga acum faptul ca ar avea o relatie cu artistul. Totul vine pe fondul unei alte lovituri primite recent de cantaret: a ramas fara emisiunea pe care o prezenta la Kanal D.

Adevar sau provocare?

Ilinca Vandici si Liviu Varciu au format pentru scurt timp un cuplu. Oricare dintre ei ar nega asta, dovada stau imaginile surprinse de paparazzi care ii arata impreuna, in timp ce se sarutau cu foc. Ba chiar Liviu i-a declarat deschis roscatei dragostea in direct la TV, punand astfel capat bursei zvonurilor.

"Liviu e un jongler. Stie sa vorbeasca, cum sa se poarte. E foarte tandru. Noi ne cunoastem de foarte mult timp. Ne-am intalnit la un moment dat. A venit emisiunea, eu am fost surprinsa de ce a declarat el. Si asa a inceput totul", spunea Ilinca la o emisiune televizata in urma cu nici o luna.

CITESTE SI:

Oglinda, oglinjoara, cine este cea mai frumoasa femeie din lume?

Ioana Ginghina a descoperit elixirul tineretii fara batranete


S-a vorbit chiar ca cei doi urmeaza sa se mute impreuna. Au trecut insa cateva saptamani si Ilinca iese la rampa cu noi declaratii surprinzatoare. "In ultima perioada nu am dat papucii nimanui. Nu am avut cui. Sunt singura de ceva timp, nici nu imi mai aduc aminte de cand. Eu nu am zis niciodata ca intre noi e ceva. Nu inseamna nimic daca ies cu cineva la o cafea", a spus Vandici intr-un scurt interviu pentru Kanal D.

Sa fi ajuns oare relatia dintre cei doi la sfarsit sau este doar o manevra subtila de a metine vie atentia presei asupra celor doi? Asta cu atat mai mult cu cat amandoi ar avea de castigat!

Ilinca si Liviu, someri

Sursa foto: enational.ro

De aproape un an, Ilinca Vandici n-a mai pus mana pe niciun contract serios. Dupa ce a fost inlaturata din echipa Cancan Tv, emisiune a carei prezentatoare a fost un sezon, Vandici trebuie sa se multumeasca acum doar cu banii pe care ii primeste de pe urma prezentarii unor evenimente. Spune ca are in plan un proiect, dar refuza sa dea deocamdata detalii.

Somer este si Liviu Varciu, care a fost lasat zilele trecute fara emisiunea "Deschide camera comorilor", dupa ce conducerea Kanal D a decis sa renunte la colaborarea cu el. In locul emisiunii sale va rula emisiunea "D'Paparazzi", prezentata, culmea, chiar de fosta sa sotie, Adelina Pestritu.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului