Showbiz

#monica columbeanu #teo #showbiz #copii vedete #vedete intern # divort vedete

Lacrimi de copil. 5 odrasle de vedete care au suferit dupa despartirea parintilor

Divortul este, fara doar si poate, un moment traumatizant nu doar pentru adulti, ci si pentru copiii aflati la mijloc. Si cum in lumea mondena autohtona cuplurile se fac si se desfac usor, multe odrasle de vedete au fost prinse fara sa vrea in razboiul parintilor.

Irinuca, despartire dureroasa de Monica Gabor


Sursa foto: ziaremondene.ro

Un an a stat departe Monica Gabor de fiica sa, Irina, acum in varsta de 7 ani si jumatate. Revederea dintre cele doua a fost emotionanta, dar mai ales despartirea, sustine Irinel Columbeanu. Omul de afaceri a povestit intr-o emisiune televizata momentul in care Monica s-a urcat in masina care o ducea la Bacau, la parastasul mamei sale.

"Irina a fost foarte bucuroasa ca a vazut-o si foarte trista cand a plecat. A trebuit sa plece. M-a impresionat regretul acesta al unui copil ca unul dintre parinti pleaca. S-a si exprimat. Monica nu a auzit ca era in masina care o ducea la Bacau, unde a fost parastasul. N-a avut cum sa auda ce spunea Irina, care se ruga, spunea cu glas tare, ca spera ca masina sa nu aiba benzina ca sa nu plece. Fata nu isi dorea ca mama ei sa plece. A fost un lucru bun ca, de la Bacau, Monica s-a mai intors la ea si au mai petrecut cateva zile impreuna", a declarat irinel Columbeanu pentru libertatea.ro.

CITESTE SI:

Bucatarul Antonio a lasat-o pe Teo pentru o femeie mai tanara
Emotii mari. Bebelusul lui Velea ar putea purta numele lui Vincenzo
Scapam de ploile de toamna? Iata de ce vreme vom avea parte in weekend


Copiii lui Catalin Crisan si-au dat tatal uitarii

Sursa foto: click.ro

Afectati de despartirea de parintele lor au fost si copiii din prima casatorie ai lui Catalin Crisan. Dupa ce cantaretul s-a casatorit cu doctorita Alina Cupsa, Daria si Raris nu au vrut sa mai stie nimic de tatal lor. "Fetita mea a fost traumatizata. Ea a auzit de la profesori, la scoala, ce a spus tatal ei prin ziare. Nu a fost felicitat de noi nici cand s-a casatorit, nici cand a devenit tata. Daria face parte din categoria celor care nu sunt fericiti de evenimentele din viata tatalui ei. Ea nu a vrut sa-si vada sora vitrega", declara in urma cu ceva vreme Lucia Bubulac, prima sotie a cantaretului.

Teo si-a dus fetita la psiholog


Sursa foto: unica.ro

Un an a durat relatia dintre Teo Trandafir si Constantin Iosef, din care sase luni au fost casatoriti. A fost o perioada in care Teo a fost extrem de fericita, iar despartirea de fostul sportiv i-a provocat adevarate traume Maiei, fetita pe care realizatoarea TV a adoptat-o inca de mica. Maia a fost foarte afectata de suferinta mamei ei.

"Am fost la psiholog! Toate lucrurile astea au afectat-o in masura in care m-au afectat pe mine, dar am avut grija, de fiecare data, sa o protejez, iar lucrurile au devenit, la un moment dat, si reciproce. Am invatat ca impreuna ne e mult mai usor. De fiecare data cand sunt cu ea, indiferent de ce mi se intampla, starea mea se schimb", a spus Teo Trandafir dupa divortul de Constantin Iosef.

Andreea Marin, luata la intrebari


Sursa foto: emediabacau.ro

Cinci ani avea Violeta, fetita Andreei Marin si a lui Stefan Banica, atunci cand cei doi au decis sa divorteze. Suficient de mare incat sa vrea sa inteleaga ce se petrece cu parintii ei.

"Fetita mea a avut multe intrebari legate de divort, dar i-am raspuns si a inteles. Este un copil matur, care gandeste pozitiv si stie ca poate sta pe viitor cu cine vrea, oricand vrea, ori cu mami, ori cu tati", a povestit Andreea Marin imediat dupa anuntarea divortului.

Sursa foto: petocuri.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare