Showbiz

# turneu china #simona halep #zi de nastere

La multi ani, Simona Halep! Cum sarbatoreste numarul 2 mondial

Simona Halep implineste astazi 24 de ani. Ea nu se afla acasa, alaturi de cei dragi, ci este plecata in Asia, unde se pregateste de un nou turneu. 

Numarul 2 mondial WTA se afla in China, unde se pregateste pentru un turneu din categoria Premier 5, la Wuhan. Simona implineste 24 de ani la o zi dupa ce Serena Williams a implinit 34. Marea dorinta a tinerei jucatoare nu este sa devina neaparat numarul 1, ci mai degraba sa castige un turneu de Grand Slam. 

Iata ce caracterizare i-a facut publicatia Tennis Magazine juctoarei care a reusit sa-si castige fani in toata lumea in doar doi ani: "Oriunde merge Halep şi cu oricine joacă, scandările sunt de la începutul şi până la finalul meciului: Si-Mo-Na, Si-Mo-Na, Si-Mo-Na. Desigur, mulţi dintre fani flutură steaguri româneşti. Dar întreaga arenă are tendinţa să fie cuprinsă de «Simania», pe măsură ce meciul se desfăşoară. O mare parte din charisma lui Halep vine din faptul că este, în esenţă, o «fată mică» care-şi pune amprenta într-un joc dominat de atlete mai mari şi mai puternice. Dar este mai mult în Simania decât tenisul ei.

Este personalitatea ei, într-un mod tăcut, dar real. Halep nu este vivace precum Caroline Wozniacki sau stimulativă intelectual ca Andrea Petkovici. Ea nu are umorul extravagant al Mariei Şarapova, nici dispoziţia senină a zâmbitoarei Ana Ivanovici. Calitatea cea mai atrăgătoare a Simonei Halep este modestia cuprinzătoare. În multe feluri, Halep este outsiderul perfect. Cu toate acestea, este numărul 3 mondial (n.r. - locul ocupat atunci când a fost scris materialul). Probabil, ea are nevoie cel mai puţin de suport emoţional decât aproape oricare dintre jucătoarele pe cale le întâlneşte, dar fanii o iubesc, îi scandează numele, mereu şi mereu. Trebuie să fie drăguţ să fii Simona Halep. Cu siguranţă, ea crede că este".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare