Showbiz

#ouatu parasit #Cezar Ouatu # cezar ouatu nunta # cezar ouatu iubita

L-a lasat chiar inainte de nunta! Ce barbat celebru a ramas fara logodnica

Nici nu a inceput bine sa planuiasca nunta dupa cererea spectaculoasa in casatorita care a avut loc la TV, in direct, ca s-au despartit! Cezar Ouatu, unul dintre barbatii bine ai showbizului romanesc este din nou singur. Sau, cel putin, nu intr-o relatie serioasa.

Cu doar cateva saptamani in urma, concurentii de la "Te cunosc de undeva" erau emotionati pana la lacrimi de cerere in casatorie a lui Cezar Ouatu. De curand insa, Andreea Petrila s-a razgandit si l-a parasit. Motivul pare a fi situatia financiara si refuzul Andreei de a reveni in tara. Aceasta lucreaza in Dubai, la Emirates Airline, si imediat dupa ce a plecat cu Ouatul spre Emiratele Arabe, tanara a rupt logodna cu acesta, relateaza cancan.ro citand surse din apropierea cuplului.

"Principalul motiv este ca Andreea a pus mai presus cariera decat relatia cu Cezar Ouatu ea dorind a ramane in Dubai. Disputa dintre cei doi a venit atunci cand Cezar Ouatu a dorit sa o aduca in Romania iar aceasta a refuzat. Andreea are salariu in jur la 3.000 de euro lunar, iar Ouatu nu ar fii putut satisface nevoile ei in tara. Ca o mica picanterie va pot spune ca toate concediile lui Ouatu in Dubai au fost platite de domnisoara Andreea Petria", a declarat o sursa in exclusivitate pentru cancan.ro.

Cezar Ouatu si-ar fi dorit de asemenea ca anul acesta, la 35 de ani, sa devina tata, dorinta care nu era tocmai pe placul logodnicei sale, mai tanara si cu alte ganduri. Potrivit presei tabloide, Ouatu nu a stat prea mult singurel si a decis sa-si inece amarul intr-o relatie cu alta femeie. De altfel, desi relatia cu Andreea dureaza de cativa ani, in urma cu cateva luni, Cezar a declarat ca se iubeste cu o studenta, Loredana, si chiar i-a declarat dragostea la Antena Stars. Mai mult, relatia cu Andreea a fost intrerupta si pe perioada in care acesta a avut o relatie cu soprana Angela Gheorghiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului