Showbiz

#sarcina #casatorie #kim kardashian #kanye west

Kim Kardashian are planuri de nunta?

Kim Kardashian isi doreste ca, dupa ce va da nastere primului sau copil, in luna iulie, sa se casatoreasca cu partenerul sau de viata, rapperul Kanye West.

Cei doi formeaza un cuplu din luna aprilie a anului trecut, iar in aceasta vara asteapta sa devina parinti. Pentru Kim Kardashian si Kanye West, oficializarea relatiei reprezinta un pas firesc in viata lor de cuplu.

"Sunt atat de incantata de felul in care stau lucrurile in momentul de fata in viata mea! Si pentru ca merg toate bine si suntem atat de fericiti! Ne dorim sa ne casatorim in viitor, dar nu e asa mare graba", a declarat Kim Kardashian.

Amanarea casatoriei dintre Kim Kardashian si Kanye West ar putea fi influentata si de faptul ca vedeta de televiziune este casatorita in continuare cu jucatorul de baschet Kris Humphries. Cei doi s-au despartit in octombrie 2011, dupa doar 72 de zile de mariaj.

Sursa foto: hawtcelebs.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului